SON DAKİKA



Haber > Magazin > Kadir Ezildi sosyal medyada olay oldu! Doğum gününü düğüne çevirdi

Kadir Ezildi sosyal medyada olay oldu! Doğum gününü düğüne çevirdi

20 Mart 2022 Pazar - 15:17




Temizlik programıyla ünlü olan Kadir Ezildi sosyal medyaya bomba gibi düştü. Doğal ve sempatik halleri ile ekrana gelen sunucu, düğün salonunda verdiği doğum günü partisiyle gündem oldu. İşte detaylar...





Doğal ve sempatik kişiliği ile adından sıkça söz ettiren En Hamarat Benim programının sunucusu Kadir Ezildi yine gündemde yerini aldı. 

Kadir Ezildi daha önce hiç kimselerin yapmadığı enteresan bir işe girişti. Ünlü sunucu yeni yaşını bir düğün salonunda kutladı.

İlk olarak TLC kanalında temizlik programındaki titizliğiyle haberlere konu olmuş ve bu sayede üne kavuşmuştu. .

Şimdilerde En Hamarat Benim'in sunuculuğunu üstlenen Kadir Ezildi sempatik tavırlarıyla izleyen herkesi ekrana kitlemeyi başarıyor.

Reytinglerde üst sıralardan inmeyen programda düğünü, halayı ve türküleri çok sevdiğini her fırsatta gösteren Kadir bu sevgisini bir üst seviyeye taşıdı ve doğum gününü düğün konsepti ile kutladı.


Yakın çevresi ve arkadaşlarının doldurduğu düğün salonunda çok ilginç anlar yaşandı. Kadir gelen misafirlere kendi yüzünün basılı olduğu maskeyi ve temizlik deterjanı dağıttı.

Sunuculuğunu ünlü radyocu Doğancan Özadlı'nın üstlendiği partiye şarkıcı olarak ise Tarık Mengüç davet edildi.

İlginç doğum günü partisinde halaylar çekildi, pasta kesildi hatta ünlü sunucu Kadir Ezildi'ye takı merasimi düzenlendi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap