SON DAKİKA



Haber > Magazin > Kaçakçılık suçlaması!

Kaçakçılık suçlaması!

26 Aralık 2013 Perşembe - 17:21




Murat İşcan asistanlığını yaptığı Haluk Şentürk’ün Rezza Zarab ile yakınlığı olduğunu ve birbirinden ünlü isimler üzerinden vergi kaçırıldığını iddia





Bülent Ersoy, Demet Akalın, Hadise, Aşkın Nur Yengi, Tuğba Özerk, Petek Dinçöz, Yıldız Tilbe gibi isimlerin menejerliğini yapan Haluk Şentürk’ün asistanı Murat İşcan Maliyeye başvurduğunu ve kanıtlarla tüm usulsüzlükleri anlattığını söyledi. İşcan, "Reza Zarrab'la yakın ilişkileri var. Bar kapattırılıp, yapılan programların hesabı ortada bile yok. Tüm bu şarkıcılara açıktan para alıp veriyorlar. Devletten müthiş bir KDV ve stopaj kaçırıyorlar. Kestikleri makbuzların neredeyse iki katı para alınıyor. Ancak bu sanatçıların paraları paravan kişilerin üzerine yatırılıyor" dedi. Özellikle yurtdışı ve Kıbrıs'ta yapılan konserlerin tam bir vergi kaçırma operasyonu olduğunu anlatan Şentürk, sözlerini şöyle sürdürdü: "Birçok konserde alınan paraların bir kuruşu bile beyan edilmiyor. Sahte imzalar, sahte belgeler, vizeler ve daha neler neler. Hele Bülent Ersoy... Onu hep açıktan çalıştırıyor. Bir yandan da ona ait özel bir takım fotoğraflarını saklıyor, gün gelir lazım olur diye... Şirket hep vaad ve hayallerle aylarca oyalayıp bitirdiği şarkıcılarla dolu." dedi. Haluk Şentürk ise iddiaları basın açıklamasıyla yalanladı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap