SON DAKİKA



Haber > Magazin > Justin Bieber dünya turnesini erteledi

Justin Bieber dünya turnesini erteledi

08 Ekim 2022 Cumartesi - 11:56




Güney Amerika, Güney Afrika ve Asya’da konser vermesi planlanan Justin Bieber, turneyi gelecek seneye erteleme kararı aldı.





Geçtiğimiz Haziran ayında kendisine bir çeşit yüz felci olan Ramsay Hunt sendromu teşhisi konulan Kanadalı şarkıcı Justin Bieber, sağlık sorunları nedeniyle dünya turnesine ara vermişti.
Güney Amerika, Güney Afrika ve Asya’da konser vermesi planlanan 28 yaşındaki ünlü isim, turneyi gelecek seneye erteleme kararı aldı.
Dünyaca ünlü şarkıcı Justin Bieber, sosyal medya hesabından yayınladığı video ile yüz felci geçirdiğini ve yüzünün yarısını hissetmediğini paylaşmıştı.
Ramsay Hunt sendromu teşhisi konulduğunu söyleyen Bieber, sağlığı nedeniyle turneye ara vermişti.

"SAĞLIĞIM ÖNCELİK HALİNE GETİRMELİYİM" 

'Justice World' dünya turnesi kapsamında Güney Amerika, Güney Afrika ve Asya’da konser vermesi planlanan 28 yaşındaki şarkıcı, geçtiğimiz ay Instagram’da paylaştığı bir mesajda, "Şu anda sağlığımı öncelik haline getirmem gerekiyor. Şu an için turneye ara vereceğim" açıklamasını yapmıştı.

GELECEK YILA ERTELENDİ 

Kanadalı şarkıcı Bieber, yaptığı yeni açıklamada net bir zaman vermeden konserlerin 'gelecek yıl' düzenleneceğini paylaştı.
Biletlerini almış olan hayranlarının ise yeni tarihler belirlendiğinde bilgilendirileceğini ifade etti.

VİDEO İLE HASTALIĞINI ANLATMIŞTI 

Bieber, haziran ayında sosyal medyada yayınladığı video ile yüzünün sağ kısmının felç olduğunu, Ramsay Hunt sendromuna yakalandığını duyurmuştu. Yüzünün yarısını hissedemediğini belirten pop yıldızı, yüz felcinin geçici olduğunu ama bazı komplikasyonlar sonucu kalıcı olabileceğini söylemişti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap