SON DAKİKA



Haber > Magazin > Junior Temel geliyor

Junior Temel geliyor

16 Kasım 2016 Çarşamba - 09:52




Sümela'nın Şifresi serisinin 3'üncü filmi Junior Temel 24 Mart'ta vizyona girecek.





Yönetmenliğini Adem Kılıç’ın üstlendiği , senaristliğini Yılmaz Okumuş’un yaptığı, oyuncu kadrosunda Çetin Altay, Salih Kalyon, Emin Albayrak, Ayşegül Günay, Eren Vurdem, Eren Hacısalihoğlu, Ruhi Sarı, Hande Katipoğlu, Buket Çelik ve Hidayet Erdinç’in de bulunduğu filmin çekimleri Trabzon’da tamamlandı. Filmin uygulayıcı yapımcılığını üstlenen ve aynı zamanda komiser rolünü canlandıran Emin Albayrak, Karadeniz Gazetesi’ne özel açıklamalarda bulundu. Film hakkında bazı değerlendirmelerde bulunan Albayrak, “Hep devamı ne zaman gelecek şeklinde sorular alıyorduk, şimdiye nasip oldu.

Çok keyifli, çok sağlam bir cast ekibi ile çekilen bir filmle seyircinin karşısına çıkacağız” dedi. Filmin senaryosuyla ilgili fazla bilgi vermekten kaçınan Albayrak, “Film babasından kendisine kalan borcu ödemeye çalışan Temel’in yaşadıklarını konu alıyor” şeklinde konuştu. Ekip olarak Trabzon’a sahip çıktıklarına ve oyuncuların bir çoğunun Trabzonlu olduğuna değinen Albayrak, “Trabzon insanının DNA’sı özel insanlar bizi izlemekten müthiş zevk alıyorlar” sözlerini kullandı.

“ONLARI KAYBETMEK İSTEMİYORUZ”

Film içeriğinde Trabzon’daki Arap turizmini korumaya yönelik bazı sahnelerin de yer aldığını belirten Albayrak, “Daha önce Trabzon’a gelen turistleri iyi değerlendiremedik, ancak bu filmde Arapları sevdiğimizi ve onlardan memnun olduğumuzu belirtir nitelikte sahneler var. Onları kaybetmek istemiyoruz. Filmin Arap ülkelerinde de yayınlanmasını planlıyoruz. Bu filmle Trabzon’un Uzungöl’den ibaret olmadığını, onun yanı sıra çok güzel yaylalarımızın da olduğunu onlara göstermiş,  Trabzon’un bilinmeyen taraflarını gözler önüne sermiş olacağız ve onları Trabzon’a daha çok teşvik edeceğiz” diye konuştu.

“AVNİ AKER İÇİN ÇAĞRI”


İçeriğinde Trabzon halkının Trabzonspor’a bağlılığının da yer aldığı filmde Avni Aker Stadyumu’nun da en iyi şekilde değerlendirilmesi çağrısında bulunduklarına değinen Albayrak, “Avni Aker’in yıkılmamasını ve onun bir müze haline getirilerek Trabzon’a kazandırılmasını, halka hizmet edecek şekliyle de kalmasını vurgulayıcı bir hikayemiz var” ifadelerini kullandı. Filme 1 milyon dolarlık bütçe ayırdıklarını belirten Albayrak,” Oflu Hoca’nın Şifresi 3’ün çekimleri için de önümüzdeki yıl Haziran ayında harekete geçeceğiz. Ek olarak TRT’ye sunduğumuz bir dizi projesi de var” dedi. Çekimlerinin tamamlanması ardından Trabzon’da basına tanıtılan filmin toplantısında yönetmen Adem Kılıç ve senarist Yılmaz Okumuş  basının sorularını yanıtladı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap