SON DAKİKA



Haber > Magazin > Julide Ateş kariyerine son verdi

Julide Ateş kariyerine son verdi

24 Haziran 2021 Perşembe - 09:44




1990'da yapılan yarışmada "Türkiye Güzeli" seçildikten sonra ilk olarak kariyerine Star TV'de ana haber sunmaya başlayarak adım atan Julide Ateş, mesleğini bıraktığını açıkladı.





STAR, Kanal D, CNN Türk, NTV, Habertürk, Show TV ve son olarak Haber Global gibi kanallarda spikerlik ile sunuculuk gibi görevlerde bulunan Jülide AteşHaber Global'in Buket Aydın'la anlaşmasının ardından kanalla yollarını ayırmıştı. Ateş son olarak görev yaptığı GAIN TV'de yayınlanan 40 Dakika adlı programını sonlandırdı.

AMERİKA’YA YERLEŞECEK

Medyaradar’ın haberine göre, Jülide Ateş’in, oğlunun eğitimi için bir süre Amerika’da yaşayacağını da duyurdu. Ateş’in sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımında; "Ruhum biraz yavaşlamak, dinlenmek istiyor. Hayatımın rutininden, konfor alanımdan çıkıp varoluşuma farklı değer ve anlamlar katan anlara ihtiyacım var" dedi.

Haber Global'de gerçekleştirdiği "40 Dakika" programına Buket Aydın'ın transfer edilmesinin ardından GAİN TV'ye giden Jülide Ateş, sosyal medya hesabından programına veda ettiğini açıkladı.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap