SON DAKİKA



Haber > Magazin > Johnny Depp evlerini kredi çekerek kurtardı!

Johnny Depp evlerini kredi çekerek kurtardı!

12 Temmuz 2023 Çarşamba - 14:58




Yaklaşık iki yıl evli kaldığı meslektaşı Amber Heard ile olaylı davasıyla uzun süredir magazin gündeminden düşmeyen oyuncu Johnny Depp'in, borçlarını ödeyemediği iki evini hacizden kurtarmak için kredi çektiği ortaya çıktı.





Eski eşi Amber Heard ile olaylı davasıyla gündemden düşmeyen oyuncu Johnny Depp, aylarca süren ve bir servete mal olan duruşmaların ardından Batı Hollywood'daki iki evini kaybetmeye çok yaklaşmıştı.

Depp, Bavyera kalesinin gotik bir kopyasına olan esrarengiz benzerliğiyle bilinen evlerden biri için Mart ayında büyük bir kredi almıştı. Ünlü isim, şato şeklindeki bu evin 5 milyon dolarlık borcunu ödeyememişti.

10 MİLYON DOLARLIK KREDİ

Ancak DailyMail'in haberine göre; nakit sıkıntısı çeken Johnny Depp'in, iki evi için 10 milyon dolarlık bir kredi aldığı bildirildi.

Ünlü ismin 2016 yılında 4.28 milyon dolarlık hacizle karşı karşıya kalan hacizle karşı karşıya kalan N. Sweetzer Avenue'daki diğer evi, aktörün borcunu ödemesinin ardından tamamen yeniden Depp'e devredildi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap