SON DAKİKA



Haber > Magazin > Jennifer Lopez'in yeni projesi yolda

Jennifer Lopez'in yeni projesi yolda

13 Haziran 2020 Cumartesi - 12:53




Müzik, sinema ve moda sektörünün en üretken isimlerinden Jennifer Lopez, sinemaya heyecan verici bir projeyle dönüyor. Jennifer Lopez, Kokain Kraliçesi' olarak bilinen Kolombiyalı eski kartel patronu Griselda Blanco'nun hayatının anlatılacağı filmin hem başrolünü oynayacak hem de yönetmen koltuğuna oturacak.





Beyazperdeye dönmeye hazırlanan Jennifer Lopez, bu kez ünlü uyuşturucu karteli patronu Kolombiyalı Griselda Blanco'yu canlandıracak. The Godmother (Ana) isimli filmde başrolde yer alacak olan Lopez'in aynı zamanda yönetmen koltuğunda oturması bekleniyor 

Jennifer Lopez, geçen yıl striptizci Samantha Barbash'ın hayatını canlandırdığı Hustlers filmiyle Altın Küre adaylığı kazanmıştı. Shakira ile birlikte sahne aldığı Super Bowl performansıyla konuşulan ve kendi markasıyma moda sektörüne giren Jennifer Lopez' geçen sene adından sıkça söz ettirmişti. 

Griselda Blanco kimdir?

Genellikle erkeklerin savaş dünyası olarak bildiğimiz uyuşturucu dünyasında bir kadın baron geçmiştir o da Griselde Blanco'dur. Bu kadın scarface, 70'lerin sonu 80'lerin başında kokain'in mariuana'nın yerini aldığı dönemlerde Miami'de baş göstermiştir ve belli başlı Amerikalı uyuşturucu lordlarından birisi olmuştur.

Blanco, Kaliforniya'da Narkotik biriminden kaçarken yakalanmış ve 20 yıl boyunca hapse mahkum bırakılmıştır. 2004'te serbest bırakılan Blanco eski erkek ortaklarından birinin icabına bakıp sırra kadem basmıştır. Blanco'dan 8 yıl boyunca bir daha haber alınamamıştır ta ki 2012'de Kolombiya'nın Meddelin şehrinde arabasıyla ilerlerken motosikletli birisi tarafından vurularak öldürülene kadar.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap