SON DAKİKA



Haber > Magazin > Jennifer Lopez beyaz mayolu pozunu paylaştı

Jennifer Lopez beyaz mayolu pozunu paylaştı

01 Mart 2021 Pazartesi - 11:35




Dünyaca ünlü şarkıcı Jennifer Lopez, evinin odasında beyaz mayolu fotoğrafını paylaştı. Fit görüntüsüyle dikkat çelen JLO sosyal medyayı salladı.





Şu aralar Dominik'te deniz ve güneşin keyfini doyasıya çıkaran Jennifer Lopez, tatil pozlarını sosyal medya hesabından yayınlamaya devam ediyor.

144 milyon takipçisi olduğu Instagram'dan ayna karşısında çektiği kareyi yayınlayan JLO, 15 dakikada 600 bine yakın beğeni aldı. Lopez'in fit görüntüsü ve güzelliği dikkat çekti.

51 yaşında ve iki çocuk annesi olan Lopez'in yıllara meydan okuyan bu görüntüsünün sırları da merak uyandırdı.

10 SAAT UYKU

Her ne kadar çalışma programı zaman zaman bunu engellese de Lopez, günde 10 saat uyumaya özen gösteriyor. Gece erken uyuyup sabah da erken uyanıyor. Sabahları ilk işi ise spor yapmak. Elbette bu işi yalnız başına yapmıyor Lopez. New York'ta ve Los Angeles'ta birçok ünlüyü forma sokan iki ünlü eğitmenle çalışıyor.


ASLA GÜNEŞLENMİYOR

Jennifer Lopez, sık sık dünyanın gözde tatil beldelerinde tatil yapıyor. Denize de giriyor, su sporları da yapıyor. Ama bu arada dikkat ettiği bir başka ayrıntı var. Asla güneşlenmiyor. Güneşin, cilde zarar verdiğini ve erken yaşlanmasına neden olduğunu bildiğinden uzun saatler boyunca güneşlenmiyor.



Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap