SON DAKİKA



Haber > Magazin > 'James Bond' oyuncusu Lea Seydoux: Sır ortaya çıksaydı mahvolurduk!

'James Bond' oyuncusu Lea Seydoux: Sır ortaya çıksaydı mahvolurduk!

14 Haziran 2023 Çarşamba - 16:21




Sinema tarihinin en unutulmaz karakterlerinden '007 James Bond'un 25'inci devam halkası 'No Time to Die'ın (Ölmek İçin Zaman Yok) gösterimi, çekimler 2019'da gerçekleşmesine karşın koronavirüs pandemisi nedeniyle iki yıl ertelenmişti. Lea Seydoux, 'Madeleine Swann' karakterine hayat verdiği filmin konusunu bir sır olarak saklarken yaşadıklarını anlattı.





Lea Seydoux, yönetmen koltuğunda Cary Joji Fukunaga'nın oturduğu, Daniel Craig'in beşinci kez James Bond olarak kamera karşısına geçtiği, 163 dakikalık süresiyle dikkat çeken Ölmek İçin Zaman Yok'ta, Bond kızı Madeleine Swann'ı canlandırdı.

37 yaşındaki Fransız aktris, Eylül 2021'de vizyona giren yapımda yaşanan sayısız erteleme sürecinde, kendisinin ve oyuncu kadrosunun ne kadar baskı altında kaldıklarını açıkladı. James Bond oyuncusu Lea Seydoux: Sır ortaya çıksaydı mahvolurduk

 

"BU KADAR UZUN SÜRE SIRRI SAKLAMAK ZORUNDA KALDIK"

Radio Times'a konuşan Lea Seydoux, bu kadar çok insanın uzun süre sessiz kalması nedeniyle filmin sonunun hiç sızdırılmamasına çok şaşırdığını itiraf etti. Ünlü oyuncu, senaryodaki olay örgüsünün vizyondan önce sızması halinde, ikonik İngiliz ajanı 007'nin son filminin mahvolacağını söyledi.


James Bond oyuncusu Lea Seydoux: Sır ortaya çıksaydı mahvolurduk

 

Eğer sır ortaya çıkarsa... Tanrım! Belki bazıları biliyordu. Bilmiyorum ama sızmamasına çok şaşırdım. Bu kadar uzn süre sırrı saklamak zorunda kaldık. Eğer sızsaydı mahvolurduk!

HAYAL KIRIKLIĞI!

Daniel Craig'in, dünyanın en uzun soluklu macera serisinde son kez 007'yi canlandırdığı No Time To Die, ABD'de açılış hafta sonunda 56 milyon dolar hasılat elde ederek, hayal kırıklığı yaratmıştı. James Bond oyuncusu Lea Seydoux: Sır ortaya çıksaydı mahvolurduk

 


250 milyon dolara mal olan filmin koronavirüs pandemisinde ağır yara alan sektörü kurtarması bekleniyordu. Son 'James Bond' filmi, 56 milyon dolar hasılat ile serinin bir önceki yapımı 'Spectre'nin 73 milyon dolarlık açılışının gerisinde kalmıştı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap