03 Haziran 2015 Çarşamba - 18:52
Öncelikle çürümüş, yumuşak veya çatlak yerleri bulunan karpuzu almayın. Karpuzun yerde büyürken oturduğu tarafından krem rengi-sarı arası bir leke oluşur. Bu renk değişimli kısım yoksa veya beyaz ise karpuz olgunlaşmamış demektir.Karpuzun rengi koyu yeşil olmalıdır. Parlak görünümlü karpuz yerine daha donuk renkli ve şekli güzelleri seçmelisiniz.Karpuzu kokusuna bakarak anlayamazsınız çünkü pek koktukları söylenemez.
VİDEO
SON DAKİKA
ÇOK OKUNANLAR
© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.