SON DAKİKA



Haber > Magazin > İşte Yaşar Kemal'in son durumu

İşte Yaşar Kemal'in son durumu

30 Ocak 2015 Cuma - 20:23




Prof. Dr. Şükrü Öztürk, Yaşar Kemal'in sağlık durumuyla ilgili; "Kronik hastalıklara bağlı sorunlar nedeniyle genel durumu ağırlaşmaktadır" dedi.





İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekim Yardımcısı Prof Dr Şükrü Öztürk, Yaşar Kemal'in durumu hakkında açıklama yaptı. Öztürk açıklamada "Kronik hastalıklara bağlı sorunlar edeniyle genel durumu ağırlaşmaktadır" denildi. Türk edebiyatının en önde gelen yazarlarından biri olan Yaşar Kemal'in son sağlık durumu ile ilgili endişe verici bir açıklama geldi. 

"GENEL DURUMU AĞIRLAŞMAKTADIR" 

İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekim Yardımcısı Prof Dr Şükrü Öztürk, Yaşar Kemal 'in durumu hakkında açıklama yaptı. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: Değerli Yazarımız Yaşar Kemal'in Yoğun Bakım Servisimizdeki tedavisi 14 Ocak 2015 tarihinden bu yana sürmektedir. 30 Ocak 2015 tarihi itibarı ile yapay solunum desteği sağlanmaktadır. Kronik hastalıklara bağlı sorunlar edeniyle genel durumu ağırlaşmaktadır. Bununla birlikte takip edilen parametreler kontrol altındadır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." 

"İNCE MEMED" KİTABIYLA DÜNYACA ÜNE KAVUŞMUŞTU 

Usta edebiyatçı Yaşar Kemal, 1955 yılında yazdığı "İnce Memed" kitabıyla edebiyat dünyasına ismini kazımıştı. Kemal'in bu kitabı, 40 dilde basılarak dünya edebiyatına da damga vurmuştu.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap