SON DAKİKA



Haber > Magazin > İşte Selena Gomez'in zayıflama sırrı

İşte Selena Gomez'in zayıflama sırrı

16 Mayıs 2016 Pazartesi - 13:03




Son dönemlerde kusursuz fiziği ile dikkatleri üzerine çeken Selena Gomez'in sırrı ortaya çıktı.





Son dönemlerde kusursuz fiziği ile dikkatleri üzerine çeken Selena Gomez, düzgün fiziği ve güzelliği ile dikkatleri üzerine çekiyor. Genç şarkıcı Selena Gomez’in antrenörü Davis, bu kusursuz fiziğin sırrını açıkladı.

Davis, Selena Gomez ile çalışırken “Asla onu tartmadım” diyor ekliyor  “Sayılara inanmıyorum, bence bu sağlıklı değil. Selena ile sürekli yan yanaydık ve vücudundaki değişimleri kıyafetlerinin duruşundan tespit ediyorduk. Herkes değişikliğin farkına bu şekilde varıyordu. Düzenli spor ve sağlıklı beslenmeyle birlikte zaten herkes sağlıklı bir kiloya inebilir.”

“Hayat yiyeceklerden keyif almayı bırakmak için çok kısa.” diyen Davis, yiyeceklere sınırlama getirmekten ziyade sadece iyi gıdaları seçmenin önemli olduğunu söylüyor.

Texas'lı  olan Selena Gomez’in tam bir Texax’lı gibi fast food ile beslendiğini söyleyen Davis, elinde fast food gördüğünde derhal alıp, yerine havuç ile humus verdiğini söyleyerek beslenme alışkanlığını değiştirmenin oldukça etkili olduğunu söyledi.

Selena kardiyo, pilates ve yoganın her türünü yapıyor. Gomez, her zaman kaslarını aktif tutuyor ve farklı şeyler deneyerek forma giriyormuş.


Her zaman insanların eline zorla bir şişe su verdiğini söyleyen Davis, Selena Gomez’i de gerçek bir su tüketicisi yapmış. Öyle ki,  banyoda bile içme suyu bulunduruyormuş!

Selena Gomez, terlemek için 55 dakikalık bir seans ile Shape House saunasını tercih ediyor. Araştırmalara göre bu tarz terleme seansları parlak bir cildin yanısıra 800-1600 arası kalori yakımını da sağlıyor.

Doğa yürüşü ya da bisikletten vazgeçmeyen Gomez bu sayede tazeleniyor. Davis, teknolojiden ve insanlardan uzaklaşıp, kendinizi dinlemenin oldukça önemli olduğunu ifade ediyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap