SON DAKİKA



Haber > Magazin > İşte dünyanın en pahalı tespihleri

İşte dünyanın en pahalı tespihleri

05 Nisan 2015 Pazar - 13:52




Mardin'de bulunan Kehribar Tespih Evi'nde dünyanın en pahalı ve değerli tespihleri satılıyor. Bazı tespihlerin değeri 400 bin TL'yi buluyor.





Mardin'de bulunan Kehribar Tespih Evi'nde değeri 400 bin TL'yi bulan dünyanın en pahalı ve değerli tespihleri satılıyor. İş yeri sahibi Onur Acus, dünyada tespihin cenneti olan Mısır'ın yaşanan sıkıntılardan dolayı bu ünvanını Mardin'e kaptırdığını ileri sürdü.

EN PAHALI TESBİHLER

Kente yaklaşık iki yıldır meraklılarına tespih satışı yapan Mardin Kehribar Tespih Evi'nde dünyanın en pahalı tespihlerinin satıldığı belirtiliyor.

400 BİN TL'Yİ BULUYOR

İş yerinin sahibi Onur Acus, tespih cennetinin aslında Mısır olduğunu ancak, Mısır'da yaşanan oylaylar ve sıkıntılar nedeniyle bu ünvanın Mardin'e geçtiğini ileri sürerek, 400 bin lira değerinde tespih olduğunu söyledi.


"SERVET HARCIYORLAR"

Tespihin büyük bir merak olduğunu söyleyen Acus, "Meraklıları koleksiyonlarına koymak için bir tespih için adeta servet harcıyor" diye konuştu. İş yerinde tespihlerin yanısıra, gümüş kolye, bileklik ve yüzüklerde satışa sunuluyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap