SON DAKİKA



Haber > Magazin > İstanbul’dan 82 kişi IŞİD’e katıldı

İstanbul’dan 82 kişi IŞİD’e katıldı

10 Mayıs 2015 Pazar - 10:02




Emniyet kaynakları 2015 yılının ilk 4 ayında çoğu Avrupa’da yaşayan 82 kişinin IŞİD’e katılmak için İstanbul üzerinden sınır şehirlerine gittiğini bel





İstanbul üzerinden son 4 ayda 82 kişi IŞİD’e katıldı. Emniyet kaynakları 2015 yılının ilk 4 ayında İstanbul üzerinden 82 kişinin IŞİD’e katılmak için sınır şehirlerine gittiğini tespit ettiklerini söyledi. Edinilen bilgiye göre bu kişiler genellikle esenler Otogarı’ndan Suriye sınırındaki şehirlere bilet alıyorlar. Daha sonra bu şehirler üzerinden ise sınırı geçiyorlar. IŞİD’e katılmak amacıyla sınırı geçenler sadece Türkiye vatandaşları da değil. Bu sayının içerisinde çocuğunun en son İstanbul’da görüldüğünü ama bir daha haber alamadıklarını söyleyen yabancılar da var. Bu ülkeler arasında İngiltere, Belçika gibi Avrupa ülkeleri de bulunuyor. Farklı dini örgütlere katılmak üzere İstanbul’dan yola çıkanların sayısının ise 59 olduğu belirtildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap