SON DAKİKA



Haber > Magazin > İstanbul'da eşkıyalar bir kadını gasp etti

İstanbul'da eşkıyalar bir kadını gasp etti

04 Haziran 2016 Cumartesi - 12:56




İstanbul Esenyurt'ta ev almak için bankadan 115 bin lira kredi çeken kadının yolunu kesen eşkıyalar, kadını gasp edip ayağından vurdu.





İstanbul'un Beylikdüzü ilçesine bağlı Esenyurt Mahallesi'nde ev almak için bankadan 115 bin lira kredi çeken kadın, eşkıyalar tarafından gasp edilip ayağından vuruldu. İçinde 115 bin lira bulunan çantayı alan soyguncular kaçtıkları otomobille uzaklaşamadan kaza yaptı. Soyguncuların biri motorlu yunus timleri tarafından yakalandı, diğerleri kaçtı.

KADINI TAKİP ETTİLER

Edinilen bilgiye göre olay akşam saatlerinde meydana geldi. Beylikdüzü'ndeki bir bankadan ev satın almak için 115 bin lira çeken kadın resmi işlemler için tapu müdürlüğüne doğru yola çıktı. Kadını takip ettiği anlaşılan soyguncular tapu müdürlüğü yakınında harekete geçti.

KADIN DİRENDİ AMA FAYDA ETMEDİ

Havaya ateş edip kargaşa çıkaran soyguncular bu sırada kadının elindeki çantaya saldırdı. Kadın soygunculara direndi. Bu sırada soyguncular kadını bacağından vurup çantayı aldı. Olay yerine geldikleri çalıntı otomobille kaçan soyguncular uzaşamadan kaza yaptı. Bu sırada olay yerine polis ekipleri yönlendirildi. Motorlu yunus timi yaya olarak kaçmaya çalışan soygunculardan birini yakaladı. Bu kişinin üzerinde otomobilin anahtarı bulundu. Otomobilde yapılan incelemede içinde 20 bin lira cıvarında para bulunan çanta ve bir tabanca ele geçirildi. Kaçan soyguncuların paranın diğer bölümünü aldıkları anlaşıldı. Otomobilin bagajında da 2 farklı plaka daha çıktı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap