SON DAKİKA



Haber > Magazin > İstanbul rekora koşacak

İstanbul rekora koşacak

22 Nisan 2015 Çarşamba - 13:55




İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor AŞ Genel Müdürü Özbayraktar Vodafone İstanbul Yarı Maratonu'nun başarılı bir şekilde geçeceğine inandıklarını söyl





Özbayraktar, yapılacak organizasyon hakkında şunları söyledi :" Şu an 7 bin 500 katılımcı kayıt yaptırdı. Geçen sene 3 bin 800 kişi koşmuştu. Çok hızlı bir şekilde ilerliyor. İkinci manası ise derece olarak bir rekorun gelmesi.Bir dünya rekoru kırılması beklentisi taşıyoruz. Bu sene parkurla ilgili çalışma yaptık. Önceden çift dönüş vardı ve bunu teke indirdik. Zaten oldukça düz, dünyanın sayılı parkurları arasında yer alıyor. Son düzenlemelerle birlikte bizde rekor beklentisi de oluştu. Biz 26 elit atletle anlaştık ve sonrasında bunların haricinde gelen elit sporcular oldu. Şu an 33 elit atlet koşacak. Onlar da rekor kırabileceklerini düşündükleri bir parkur olduğu için tercih ediyorlar. Eğer bir de dünya rekoru gelirse, bizim için çok keyifli bir şey olacak. Tüm planlarımızı rekor için yapıyoruz."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap