SON DAKİKA



Haber > Magazin > İsmail Balaban’a bir şok daha; Nişanlısından olay hamle

İsmail Balaban’a bir şok daha; Nişanlısından olay hamle

29 Nisan 2021 Perşembe - 09:48




Survivor 2021'de İsmail Balaban ve annesi arasında yaşanan telefon konuşması gündeme damgasını vurmuştu. Başarılı yarışmacı İsmail Balaban Nişanlısı Gamze Atakan tarafından yapılan hamleyle bir kez daha sarsıldı. Olayın perde arkasını sizler için araştırdık…





TV8 ekranlarının iddialı programı Survivor’da İsmail Balaban hayatının sokunu yaşadı.

İsmail Balaban'ın iletişim oyunu sonrası annesiyle konuşması ve annesinin kullandığı ifadeler gündeme bomba gibi düşmüştü.

Survivor’da ünlüler takımının kazandığı iletişim oyunu sonrası İsmail Balaban'ın annesiyle yaptığı konuşma Survivor hayranlarını şaşkına çevirdi.

Survivor 2021’de İsmail Balaban ve annesi Gülsüm Balaban arasında gerçekleşen telefon konuşmasını izleyenler kulaklarına inanamadı.

İsmail Balaban’ın annesi Gülsüm Balaban telefon konuşmasında “Oğlum, senin bırakıp gittiğin gibi değil hiçbir şey burada. O kız senin bırakıp gittiğin gibi değilmiş oğlum. Sen bilirsin. Beni burada öldürdüler oğlum, ben ölümlerden döndüm. Hiçbir şekilde onun adını anma orada.” İfadelerini kullanmıştı.

İsmail Balaban’ın nişanlısı Gamze Atakan’dan hayrete düşüren hamle…

Survivor’da geceye damga vuran telefon konuşmasının ardından Gamze Atakan, hemen profilindeki İsmail Balaban'la fotoğrafını kaldırdı.

Gamze Atakan ayrıca, profildeki nişanlısının baş harfi 'İ' ve beyaz kalp emojisini kaldırıp, sayfasındaki tüm kareleri de sildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap