SON DAKİKA



Haber > Magazin > Irmak Ünal corona virüse yakalandı: 4 gündür boğuşuyorum

Irmak Ünal corona virüse yakalandı: 4 gündür boğuşuyorum

29 Ekim 2020 Perşembe - 12:51




Usta sanatçı Cihan Ünal'ın kızı oyuncu Irmak Ünal (43), sosyal medya hesabından corona virüse yakalandığını açıkladı. Ünal, "4 gündür corona ile boğuşuyorum" dedi.





Oyuncu Irmak Ünal, Instagram hesabından corona virüse yakalandığını duyurdu. Bir video yayınlayan Irmak Ünal, şu ifadeleri kullandı:

Son dört gündür corona virüs ile boğuşuyorum. ‘Boğuşuyorum’ diyorum çünkü gerçek bir boğuşma geçirdim. Çok şükür bugün kendimi iyi hissediyorum. Bütün yazı çok dikkatli geçirdim, Bodrum’da tam bir izolasyon temposunda yaşadım. Doğru beslenme ile bağışıklık sistemimi güçlü tutmaya çalıştım. Sosyalleştiğim zamanlarda çok dikkatliydim. Maalesef okulların açılmasıyla İstanbul’a gelme kararı aldım ve aynı hafta bir arkadaşımdan bu hastalığı yakaladım. Uluslararası uçuş yapan insanların 14 gün karantinada bulunması gerekiyor. Ben bu tarz bir hataya kurban gittim. Bunu bilseydim o kişiyle vakit geçirmezdim.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap