SON DAKİKA



Haber > Magazin > İrem Derici'ye canlı yayında para yağdı!

İrem Derici'ye canlı yayında para yağdı!

28 Mayıs 2020 Perşembe - 11:28




“10 milyon liram olsa müziği bırakırım” sözleri hatırlatılan şarkıcı İrem Derici, katıldığı canlı yayını izleyenlerin hesabına para göndermesiyle büyük şaşkınlık yaşadı.





Bartu Küçükçağlayan ve Melikşah Altuntaş’ın Instagram yayını 'Mücbir Sebepler'de önceki akşam İrem Derici’nin “10 milyon liram olsa müziği bırakırım” sözleri hatırlatıldı

Yayına bağlanan İrem Derici, “Valla bırakırım. Hatta IBAN vereyim, o parayı yollasınlar müziği bırakayım” diyerek, hesap numarasını verdi.

"BU KADAR MI YÜK OLDUM?"

Ünlü şarkıcı, yayını izleyenlerin hesabına para göndermeye başlaması üzerine yaşadığı şaşkınlığı, “Telefonum kilitlendi, para yağıyor. Bu kadar mı yük oldum?” sözleriyle dile getirdi.

Daha sonra şaka yaptığını belirten İrem Derici, hesabına gelen paraları sokak hayvanları yararına bağışlayacağını açıkladı.

Geçtiğimiz günlerde 'Söylemezsem Olmaz' adlı magazin programının sunucuları Seren Serengil ve Bircan Bali ile tartışma yaşayan İrem Derici, ikili hakkında koruma kararı çıkarttı. Bu karara göre ünlü sunucular, iki ay süreyle şarkıcı hakkında yorumda bulunamayacak.

İrem Derici, koruma kararının bir kopyasını sosyal medya hesaplarından "Adliyeler açıldı" notuyla paylaştı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap