SON DAKİKA



Haber > Magazin > İrem Derici'den olay sözler

İrem Derici'den olay sözler

25 Mayıs 2022 Çarşamba - 15:25




Cem Belevi ile ilişkisi olaylı bir şekilde biten şarkıcı İrem Derici, yaz öncesi forma girmek için güzellik merkezinde kampa girdi. Birkaç beden incelebilmek için hazırlıklara başlayan şarkıcı, "Erkek çaktırmadan çapkınlık yapabilir" şeklindeki açıklama yapan meslektaşı Safiye Soyman'a cevap verdi.





İrem Derici, önceki gün Nişantaşı'nda bir güzellik merkezi çıkışı ayaküstü basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Bikini sezonunu açacağını ve incelmeye geldiğini anlatan 35 yaşındaki popçu, "Bugün incelme günü, bölgesel incelme yapıyoruz, geçen yıl da yapmıştık" dedi. ​​​​​​ÖDEM DERİCİ OLDUM

"ÖDEM DERİCİ OLDUM" 

Son dönemde özel hayatıyla magazin gündeminden düşmeyen ünlü şarkıcı, "Bikiniyle gezmeyi seviyorum. Görüntülenme korkum yok, zaten selülit aynı, çatlak aynı. Çektiler bugüne kadar, 10 yıldır bir ton selülit fotoğrafım var. Kilolu değilim, bu basen problemi oluyor ya genel olarak bizim Türk kadınlarında bir de uçuş yol falan yapınca ödem içindeyim. Ödem Derici oldum" şeklinde konuştu.


"KÜÇÜK KÜÇÜK FLÖRTLERLE YAZI KAPATACAĞIM"

Aşk yaşadığı Cem Belevi'den ihanet gerçekçesiyle geçtiğimiz günlerde olaylı bir şekilde yollarını ayrılan Derici, "Yaz aşkı olacak mı?" sorusuna,"Bundan sonra bütün sarı taksiler benim, daldan dala. Yani hiç aşkmış, bilmem neymiş, ne takatim ne hevesim var. Öyle güzel, küçük küçük flörtlerle kapatacağım yazı" yanıtını verdi. ​​​​​​HER SENE KAPATIYORUM O KAPIYI, BİRİ GELİP ARSIZCA AÇIYOR

"HER SENE KAPATIYORUM O KAPIYI, BİRİ GELİP ARSIZCA AÇIYOR" 


Eski aşkını hedef alan sert açıklamalasıyla adından sıkça söz ettiren popçu, "Boş günlerimde Alaçatı'ya gideceğim. Orada Enis Arıkan'la geçen yıl 'Çapkınlık yapalım' deyip, hiçbir şey yapamadık. Yok yani yaz aşkı hevesim yok. Hayat bu önünüze ne çıkacağı belli olmuyor. Her sene kapatıyorum ben, biri gelip o kapıyı arsızca açıyor. Aşk sağlıklı bir şey değil arkadaşlar. Her şeyiyle yorucu bir şey" açıklamasını yaptı. SAFİYE ABLACIM LÜTFEN KENDİNİZE GELİN

"SAFİYE ABLACIM LÜTFEN KENDİNİZE GELİN" 

Şarkıcı Safiye Soyman'ın geçtiğimiz günlerde yaptığı "Benim haberim olmadan çapkınlık yapıyorsa yapıyor ama bana hissettirmesin. Her erkek yapıyordur, çok yapan da vardır kadınlarına. Bu yüzden istisnalar kaideyi bozmaz. Her erkek yapar derken eşlerine tapanları eleyelim" açıklamasına tepki gösteren Derici, şu ifadeleri kullandı:

Manyak mısınız be kadınlar? Tabii bu söylemlere katılmıyorum. Böyle saçmalık olabilir mi? Safiye ablamı çok severim ama valla saçını yolasım geldi. Ne gereksiz gereksiz açıklamalar böyle. Ne demek 'Erkek yapsın, kadın yapmasın' falan. Kendinize gelin abi. Onlar istediği açıklamayı yapabilirler ama ben bu tarz olayları affetmiyorum. Bu kalp oyuncak değil. Kırılsın, yapıştır, eskisi gibi olmuyor ki. Safiye ablacım lütfen kendimize gelelim. Erkek yakışıklıysa bakılmaz mı? Bakılır ama yanında kadın var, bakmamak lazım. Etik, ahlak... Düşünsenize ahlakı artık ben savunur hale geldim.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap