SON DAKİKA



Haber > Magazin > İrem Derici: 'Saç telim kadar zeki olan gelip beni yargılasın'

İrem Derici: 'Saç telim kadar zeki olan gelip beni yargılasın'

03 Ağustos 2020 Pazartesi - 11:11




Şile'de sahne alan İrem Derici, magazin muhabirlerinin sorularını yanıtladı. Şarkıcı tatilde çekilen görüntüleri için, "İki selülitle mi insan olunuyor? Benim saç telim kadar zeki olsun insanlar da daha sonra beni gelip yargılasınlar" dedi.





İrem Derici önceki gün Şile'deki bir mekanda sahne aldı. Konser öncesi magazin muhabirlerinin karşısına gelen şarkıcı soruları yanıtladı.

Önce gazetecilerin bayramını kutlayan Derici, "Minareden atlarım, bayramınızı kutlarım arkadaşlar. Toplu mesaja karşıyım. Bana atılan toplu mesajları kaale almıyorum. Cevap vermiyorum" diye konuştu.

Tatilde çekilen kareleri sorulan İrem Derici, "Bodrum tatilim güzel geçti. Bu arada beni harcadınız. Şaka yapıyorum. İki selülitle mi insan olunuyor?

Benim saç telim kadar zeki olsun insanlar da daha sonra beni gelip yargılasınlar. Keyfim yerinde. Aylar sonra sahne alıyorum. Çok özledim. Bugün gerçekten bana bayram" açıklamasında bulundu.



Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap