SON DAKİKA



Haber > Magazin > İrem Derici: Hep kızlar yazıyor

İrem Derici: Hep kızlar yazıyor

15 Aralık 2020 Salı - 11:37




İrem Derici, yılbaşındaki 4 günlük sokağa çıkma yasağını kendisiyle birlikte geçirecek bir kişi aradığını duyurdu. Daha sonra üzüldüğü bir paylaşım yapan ünlü şarkıcı 'Hep kızlar yazıyor' dedi.





İrem Derici yılbaşında uygulanacak olan 4 günlük sokağa çıkma yasağını duyunca dikkat çeken bir paylaşım yaptı.

Derici ilk paylaşımında, "Yılbaşındaki 4 günlük yasağı benimle geçirmeye razı, peygamber sabırlı birey ya da bireyler aranıyor" yazdı

Ünlü şarkıcı ardından ise "Hep kızlar yazıyor" diyerek üzüntüsünü belirtti.

Kendi YouTube kanalında Özgür Aras'ın sorularını cevaplayan İrem Derici, "Hiç sorulmamış sorular" konseptiyle takipçilerinin karşısına çıkmıştı.

'Hırsızlık yapardım'

İrem Derici, "Duyulmayacağını bilsen hangi suçu işlerdin?" sorusuna verdiği cevapla şaşırttı. Ünlü şarkıcı, "Hırsızlık yapardım. Merkez bankasını soyardım. İnsan kaçırmak suçsa eski sevgililerimi kaçırırdım. Bir eve ya da odaya tıkardım. Asla hayata dönemeyecekler. Orada yemeklerini sularını verirdim. Orada kalsınlar, orada yaşasınlar, orada hayatları bitsin. Bir daha sosyal hayata karışamasınlar" dedi.


"Ben unutmuş olsam da onlarla ilişkim çoktan bitmiş olsa da magazinde bir hatunu kollarına taktıklarında ben kuduruyorum" diyen Derici, "Hayatlarını benimle bitirmiş olmalılar. En güzel hatunları bulup kollarına takıyorlar. Ben kuduruyorum… Halk arasına çıkmasınlar bende kalsınlar…" açıklamasında bulundu.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap