SON DAKİKA



Haber > Magazin > İrem Derici’den şaşırtan açıklama!

İrem Derici’den şaşırtan açıklama!

12 Mart 2021 Cuma - 20:04




Ünlü şarkıcı İrem Derici önceki gün Nişantaşı’nda bir kafede görüntülendi. Oyuncu Emre Aslan ile çıkan aşk haberlerinden sonra “Emre Aslan ile beraber konuşacağız” diyerek aşkı kabul eden Derici, bu kez Emre Aslan ile sadece arkadaş olduklarını söyleyerek ters köşe yaptı.





Sivri dili ve girdiği polemiklerle gündemden düşmeyen şarkıcı İrem Derici, geçtiğimiz akşam Nişantaşı’nda objektiflere takıldı.Bir kafenin çıkışında görüntülenen güzel şarkıcı, gazetecilerle ayaküstü bir röportaj gerçekleştirdi.

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2’nin başarılı oyuncusu Emre Aslan ile yaşadığı aşkla gündeme gelen başarılı şarkıcı ilişkisiyle ilgili sorulan sorulara verdiği cevapla herkesi şaşırttı.

"GÜLDÜK OYNADIK BİZİM KOMİĞİMİZE GİTTİ.."

Geçtiğimiz günlerde “Emre Aslan ile beraber konuşacağız” diyen İrem Derici bu kez, “Yazıp çiziyorsunuz kendi kendinize” sözleriyle ters köşe yaptı. Emre Aslan ile arasındaki ilişkinin yanlış anlaşıldığını ifade eden İrem Derici, “Arkadaşız diyorum lütfen bunu kırk kere söyletmeyin. Güldük, oynadık bizim komiğimize gitti. Bir aydır Cluphouse’ta takılıyoruz” ifadelerini kullandı.

"10 YILDIR KÜFÜR EDİYORUM.."

Geçtiğimiz günlerde kendisine hatırını soran basın mensuplarına yaptığı ‘domuz gibiyim’ çıkışıyla dikkat çeken Derici, bu sözlerine açıklama getirip şöyle devam etti:
“Domuz gibiyim diye yazmışsınız. Artık bilmiyor musunuz ya? Bu benim tavrım. 10 yıldır bu kadın argo konuşuyor, küfür ediyor bu böyle yani. Eleştirenlere de argo diyeceğim sonra onu da döndür döndür başlık yap bir şey demiyorum. Bu saatten sonra karakter değişmez, niye değiştireyim ki? Beğenmeyen kapatır, sayfayı ya da kanalı kapatır geçer.”

 


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap