SON DAKİKA



Haber > Magazin > İrem Derici aşksızlıktan yakındı

İrem Derici aşksızlıktan yakındı

24 Temmuz 2022 Pazar - 10:59




İrem Derici geçtiğimiz gün Alaçatı’da bulunan bir mekanda sahne aldı. Sevilen şarkılarını kendisini dinlemeye gelenler için seslendiren İrem Derici, aşksızlıktan yakındı.





Bir dargın bir barışık aşık yaşayan İrem Derici-Cem Belevi çifti, geçtiğimiz aylarda ihanet iddiasıyla olaylı bir şekilde ayrılmıştı.
Meslektaşının kendisini manken Nergis Nesrullayeva ile aldattığı haberlerinin ardından sessizliğini bozan Derici, sosyal medya hesabından Belevi'ye yönelik isim vermeden sert bir paylaşım yaparak, "Saltanat sona erdi çeyrek popçu.
Sefil hayatının geri kalanında sana mutluluklar diliyorum. Hayırlı konser dilenmeler" ifadelerini kullanmıştı.
Yoğun konser programı nedeniyle sürekli seyahat eden İrem Derici'nin bünyesi zayıf düştü.
Yorgunluğu kaldıramayan Derici, önceki akşam Bodrum konseri sonrası hastaneye yattı.
Geçtiğimiz gün Alaçatı’da İrem Derici rüzgarı esti. Kalabalık bir kitleye hitap eden şarkıcı, sevilen parçalarını hayranlarıyla birlikte seslendirdi.
Aynı mekanda daha önce de sahne alan popçu, aşksızlıktan yakındı.
Derici, “Bu yaz kesat geçti. Aşk yok delireceğim. En büyük aşkım sizlersiniz.” diyerek hayranlarına seslendi. Güzel popçu sahne performansıyla hayranlarından tam not alırken, neşeli halleriyle de büyük sempati topladı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap