SON DAKİKA



Haber > Magazin > İpek Arkan'ın Beyrut tatili!

İpek Arkan'ın Beyrut tatili!

03 Nisan 2023 Pazartesi - 13:23




'Türkan Hanım'ın Konağı' ve 'Emanet' gibi yapımlarda yer alan oyuncu İpek Arkan, ailesiyle birlikte Beyrut'a tatile gitti. Ünlü isim, tatilden renkli karelerini sosyal medya hesabından paylaşmayı da ihmal etmedi.





Güzel oyuncu İpek Arkan (26), Beyrut’a tatile gitti. Ailesiyle kısa bir tatil yapan Arkan, Ortadoğu’nun Paris’i olarak bilinen Beyrut’ta çektirdiği pozları, sosyal medya hesabında da paylaştı.

4 gün boyunca Beiteddine Palace Sarayı’nı, özel arkeolojik kalıntılarıyla Beyrut Ulusal Müzesi’ni, milyarlarca yılda oluşmuş dev sarkıtlarıyla Jeita Mağarası’nı ve yüzlerce metre yüksekliğindeki teleferik turuyla Harissa bölgesini dolaşan genç oyuncu; tatilden keyifli karelerini şu mesajla yayınladı:

 

Benim için seyahat etmek; yeni kültürler öğrenmek, farklı insanlar tanımak ve bilinmeyen değerleri bilinir kılmak demektir. Beyrut bana bunları fazlasıyla verdi.



 


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap