SON DAKİKA



Haber > Magazin > İpek Açar'dan Beste Açar'a: Bitmedi, bitmiyor

İpek Açar'dan Beste Açar'a: Bitmedi, bitmiyor

31 Ağustos 2023 Perşembe - 14:27




Şarkıcı Beste Açar, 2015 yılında hayatını kaybeden babası Kayahan'ın eski eşi İpek Açar'la evli olan Alper Kömürcü’nün orkestrasındaki müzisyenleri tehdit ettiğini öne sürdü. Beste Açar, babasının şarkılarını okumak için kendisine muvafakatname verilmediğini de söyledi. İpek Açar Kömürcü, ağır suçlamalara sosyal medya üzerinden cevap verdi.





Merhum sanatçı Kayahan'ın kızı Beste Açar, babasının eski eşi İpek Açar'ın 2019'da dünyaevine girdiği eşi Alper Kömürcü hakkında çarpıcı iddialarda bulunmuştu.

"HERKES HADDİNİ BİLECEK"

Alper Kömürcü'nün eski orkestramdaki müzisyenlere 'Beste'ye çalarsanız bir daha TRT'de çalamazsınız' diye tehdit aramaları ve mesajlarını bugün gördükten sonra 'artık yeter' demek zamanı! Herkes haddini bilecek. Şunu sakın unutmayın, bir şeyleri hasır altı etmek onların var olduğu gerçeğini değiştirmez. Susmak, her bir durum için yaptığımız sessiz anlaşmalardır; durumu değiştirmez. "Konser provamızda öğrendiğim, hakkımda söylenen bu hadsizliği yaradana havale ettim. Şarkıların babamın şarkıları olduğunu hatırlatmak isterim Alper Kömürcü.

40-50 BİN DOLAR!

Beste Açar, "Babamın şarkılarını söyleyebilmem için İpek’in muvafakatname vermesi gerektiği şeklinde bir protokol imzalamıştım. 7-8 aydır muvafakatname istiyorum, vermiyor. Babamın şarkılarını isteyenlerden 40-50 bin dolar para talep ettiğini duyuyordum" demişti.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap