SON DAKİKA



Haber > Magazin > İntihar edecek yer aradım

İntihar edecek yer aradım

05 Şubat 2022 Cumartesi - 10:38




Eşi Burcu Kıratlı ile boşanma aşamasında olan Sinan Akçıl, DJ Doğuş Çabakçorlar ile Etiler'de görüntülendi. Gazetecilerle sohbet eden Sinan Akçıl, katıldığı bir film galası ile ilgili yorumda bulundu.





Sinan Akçıl, geçtiğimiz akşam DJ Doğuş Çabakçorlar ile Etiler'de yer alan bir müzik stüdyosuna girerken objektiflere takıldı. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Akçıl, "Doğuş ile yeni bir proje hazırlığımız var, Azeri bir genç kızımız ile beraber bir şarkı seslendireceğiz onun için stüdyoya geldik" dedi.
 
'Piyanist' albümü hakkında da konuşan Akçıl, "İki projemiz de çok sevildi, albüm çok iyi, gayet güzel tepkiler alıyor. Başarıdan mutluyum, bu sene bolca şarkı söyleyeceğiz" ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz gün 'Dilberay' filminin galasına katılan şarkıcı, hem film hakkında, hem de başrolü üstlenen Büşra Pekin hakkında düşüncelerini paylaştı.




Akçıl, "Filmi çok beğendim. Film sonrası intihar edecek yer aradım hatta, o kadar iyiydi. Büşra Pekin'in sesi de çok güzeldi, buradan ona da bir şarkı ve albüm teklifinde bulunuyorum" şeklinde konuştu.

Milliyet'in haberine göre; eşi Burcu Kıratlı'nın sosyal medya hesabından 'Akçıl' soyadını silmesi ve boşanacaklarıyla ilgili sorulara da yanıt veren şarkıcı, şu ifadeleri kullandı...
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap