SON DAKİKA



Haber > Magazin > Instagram hesabı hacklendi!

Instagram hesabı hacklendi!

19 Haziran 2016 Pazar - 13:12




Yağmurlu havada ayağı kayarak sol kolunu bilekten kıran Sali’yi bu kez hacker’lar vurdu. Instagram’ı ele geçirilen Sali, hesabını geri almaya çalışıyo





Güzel şarkıcı Ziynet Sali hakkında ortaya atılan iddia magazin gündemine bomba gibi düştü. Geçtiğimiz günlerde hacker kurbanı olan model Çağla Şıkel gibi hacker saldırısına uğrayan Ziynet Sali’nin büyük bir şok yaşadığı ortaya çıktı.

12 Haziran tarihinde Twitter hesabından takipçilerine Instagram hesabının hacklendiğini ve kendisine bir süre ulaşılamayacağını bildiren seksi şarkıcı Ziynet Sali, 5 gün boyunca Instagram hesabını kurtarmaya çalıştı.

Uzun süren uğraşlar neticesinde hesabına yeniden kavuşan Ziynet Sali, müjdeli haberi takipçileriyle paylaştı. Seksi model Çağla Şıkel’in hacker saldırısına uğraması sonrasında gündeme gelen olaylar zinciri en son Sali’yi vurdu.

Twitter hesabından hacklendiğini açıklayan güzel şarkıcı, Instagram hesabının hackerların eline geçtiğini ve kendisine ulaşamayacaklarını ifade etti. Yaşanan bu gelişme sonrasında uzmanlarla birlikte hesabını kurtarmak adına günlerce uğraşan Ziynet Sali, hesabının kendisine geçtiğini ve kurtarıldığı müjdesini de yine sosyal medya hesabından verdi.

 Kendi fotoğrafını paylaştığı gönderisine ‘Hacklenen Instagram hesabım tekrar aktifleştirilmiştir. Güzel paylaşımlarla yine buradan görüşmek üzere, sevgiyle’ notunu düşen seksi şarkıcı Ziynet Sali yaşadığı kısa süreli şokun ardından hesabına kavuştu. Bir çok gönderisi bulunan ve sosyal medya hesaplarını aktif bir şekilde kullanan Ziynet Sali’nin Instagram hesabı hacker saldırısına uğramış ve çalınmıştı. 5 günlük uzun çalışmalarının ardından hesabına yeniden kavuşan ve bir paylaşımla mutlululuğunu ve müjdeli haberi takipçileriyle paylaşan Sali, kendi fotoğrafını mutluluk dolu bir notla süsledi.


Paylaşım sonrasında takipçilerine biraz daha yaklaşmanın mutluluğunu yaşayan Ziynet Sali, Twitter hesabından verdiği kötü haberin üzerinden 5 gün geçmesine rağmen hesabını ele geçirdi ve paylaşımlarına devam etti. Güzelliği ile güzel şarkıları ile büyük bir hayran kitlesine sahip olan Ziynet Sali, sosyal medya hesabını da aktif kullanan ünlüler arasında yer alıyor. Seksi şarkıcı hacklenen hesabını yeniden ele geçirdiğini güzel bir fotoğrafı ile müjdeledi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap