SON DAKİKA



Haber > Magazin > İlk Kez Görüntülendiler!

İlk Kez Görüntülendiler!

09 Ağustos 2020 Pazar - 15:31




Tuba Büyüküstün ayrılığının ardından adı Melisa Şenolsun ile anılan Umut Evirgen, sevgilisi ile birlikte ilk kez kameralara yansıdı.





Oyuncu Tuba Büyüküstün'den geçtiğimiz haftalarda ayrılan işletmeci Umut Evirgen, yeni sevgilisi Melisa Şenolsun ile objektiflere takıldı. Baltalimanı'nda görüntülenen taze aşıkların utangaç tavırları dikkatlerden kaçmadı.

“BİZ İYİYİZ…”

Birkaç gün önce sosyal medya hesaplarından fotoğraf paylaşan ve birlikte oldukları ortaya çıkan ikili, aracın camını açarak muhabirlere selam verdi. “Arkadaşlar başka zaman konuşalım, burası evimin önü” diyen Evirgen, “Hepinize teşekkür ederiz, biz iyiyiz” ifadelerini kullandı.

ÜÇ YILLIK AŞK GEÇTİĞİMİZ AY SON BULMUŞTU…

Üç yıl aşk yaşayan Tuba Büyüküstün-Umut Evirgen çifti, geçtiğimiz aylarda yollarını ayırmıştı. Ayrılık konusunda sosyal medya hesabından açıklama yapan Büyüküstün, “Birkaç ay önce ayrıldık. Benim hayatımdaki varlığı ve değeri büyük. Mahremiyetimize saygı gösterilmesi gerektiğini düşünüyorum” demişti.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap