SON DAKİKA



Haber > Magazin > İlk durak Azerbaycan!

İlk durak Azerbaycan!

07 Nisan 2023 Cuma - 10:12




Popçu Edis Görgülü, geçtiğimiz akşam Etiler'de bir mekanda objektiflere yansıdı. Ayak bileğinin iyileştiğini belirten ünlü isim, konserlerine yakında başlayacağını söyledi.





Geçtiğimiz hafta sağ ayak bileğini burkan Edis'in konserleri de iptal olmuştu. 32 yaşındaki şarkıcı, sağlık durumu hakkında, “Beni çok zorladı. Konserlerim iptal oldu, işlerim aksadı. Spor yapan biriyim, spor yapamadım. Şu an iyiyim, geçti neredeyse. Konserlerimize de başlıyoruz yakında. Hatta ilk durak Azerbaycan olacak. Çok büyük bir salonda çıkacağız, orada çıkan da ilk Türk benim” dedi.

"ÇOK SÜRPRİZ OLMADI"

Geçtiğimiz haftalarda çıkarttığı ‘Bana Ne’ şarkısına gelen tepkiler hakkında konuşan Edis, “Diğer şarkılara nazaran daha kişisel bir yolu var. Çok sürpriz olmadı. Mutluyum ben” açıklamasını yaptı.
 

"MUTLULUK VEREN BİR ALBÜM"

Albüm çalışmalarının da başladığını belirten ünlü popçu, "Biraz bu siyasi sürecin atlatılmasını bekliyorum. Mutluluk veren bir albüm benimki. Bu gündem yoğunluğunda çıkartmak istemiyorum. Bu yüzden de tek slov parçam olan 'Bana Ne' şarkısını çıkarttık. Sonrasında da bu gündem bitince albümün çıkartacağım" ifadelerini kullandı. (milliyet)
 


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap