SON DAKİKA



Haber > Magazin > İkiz bebekleri ayıran kaza!

İkiz bebekleri ayıran kaza!

22 Mayıs 2015 Cuma - 19:39




Tokat’ın Erbaa ilçesinde meydana gelen trafik kazasında yaklaşık 25 metre yükseklikten yere çakılan otomobildeki 1’i bebek 2 kişi hayatını kaybetti.





Tokat'ta meydana gelen kaza iki kişininhayatına mal oldu. Edinilen bilgiye göre, Tokat’tan hastane dönüşü Erbaa ilçesine seyir halinde olan Fahri Peynir (58) idaresindeki 60 KY 426 plakalı otomobilin henüz bilinmeyen bir nedenle bariyerlerin yan tarafından toprak alana girerek ilerledikten sonra yaklaşık 25 metre yükseklikten yere çakıldı. Karanlık Dere mevkisinde HES inşaatının bulunduğu yolda meydana gelen kazaya Erbaa itfaiyesi ekipleri müdahale etti.

Otomobilde bulunan 2’si bebek 5 kişi ambulanslarla Erbaa Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen otomobil sürücüsü Fahri Peynir ile ikiz torunlarından 4 aylık Yavuz Peynir hayatını kaybetti. Ağır yaralanan Fatma Peynir, Nagihan Peynir hastanede tedavi altına alınırken, durumu ağır olan ikiz bebeklerden Selim Peynir ise Tokat’a sevk edildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap