SON DAKİKA



Haber > Magazin > İkinci kez imaj yeniledi!

İkinci kez imaj yeniledi!

14 Mart 2021 Pazar - 11:50




'İbo Show' programı ile dokuz yıl aradan sonra sevenleriyle buluşan İbrahim Tatlıses, yine imaj değiştirdi. Geçtiğimiz günlerde saç rengi yüzünden eleştirilerin hedefi olan ve "Boya saçımda fazla kaldı" açıklaması yapan Tatlıses, dün akşam yeni imajıyla gündem oldu.





Ekrana döndüğü günden beri ilgiyle takip edilen İbo Show'un 13 Mart Cumartesi ekrana gelen yeni bölüm konukları; Berkay Şahin, Nükhet Duru, Suzan Kardeş ve Volkan Severcan oldu. Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'in yeni imajı programa damga vurdu. 69 yaşındaki sanatçının saçlarındaki ve bıyığındaki değişim dikkat çekti.

ÖNCEKİ DEĞİŞİMİ ÇOK KONUŞULMUŞTU

'İbo Show'un 20 Şubat günü ekrana gelen 14'üncü bölümünde, sunucu İbrahim Tatlıses'in yeni imajı çok konuşulmuştu.

'HEPSİ UYDURMA'

Saç ve bıyığını siyaha boyatan Tatlıses, estetik iddialarıyla ilgili, "Ne botoks, ne saç ektirme. Hepsi uydurma. Ben şimdiye kadar neysem yine oyum. Merak etmeyin; İbo sizin İbo'nuz, değişmez. Saçımın renginin koyu görünmesi boyanın fazla saçımda kalması sonucudur" ifadelerini kullanmıştı.

SAÇLARINI VE BIYIKLARINI BEYAZA BOYATTI

Yeni imajı ve saç rengi yüzünden sosyal medyanın diline düşen İbrahim Tatlıses, tekrar imaj değişikliğine gitti. Koyu siyah saçlarını ve bıyıklarını beyaza boyatan Tatlıses'in eleştirilen halinden eser kalmadığı görüldü.
İbrahim Tatlıses'in, Ekim 2020'den itibaren Star TV'de ekranlara gelen şovunun yayından kaldırılacağı haberlerinin ardından yeni bir iddia daha ortaya atıldı.
 
POLAT YAĞCI'DAN FLAŞ AÇIKLAMA

Programın yapımcısı Polat Yağcı, 'İbo Show'un reyting yarışında istenen düzeyde olmadığı gerekçesiyle final yapacağı haberleri hakkında açıklama yaptı.

Müzik yapımcısı Polat Yağcı, "Final iddiaları tamamıyla yalan. Çekimlere devam ediyoruz" diyerek, 'İbo Show' programının devam edeceğini duyurdu.

Yeni haberlere göre ise kanal, 'İbo Show'un sözleşmesini 16 bölüm daha uzatma kararı aldı. Bir diğer iddia ise magazin gündemine bomba gibi düştü.

750 BİN TL'LİK HEDİYE!

'2. Sayfa'nın Instagram hesabında yer alan habere göre; Star TV, final haberleri sonrası programını uzattığı İbrahim Tatlıses'e 750 bin TL'lik bir cip hediye etti.

MAHMUT TUNCER'DEN TATLISES İTİRAFI

Türkücü Mahmut Tuncer'in, 'İbo Show'a katılıp katılmayacağı ve ikili arasında yaşanan küslükteki son durum merak konusu olmuştu. Tuncer, geçtiğimiz ay katıldığı bir programda, eski dostu hakkında ilk kez konuşmuştu.

Erol Köse'nin sorduğu "İbo Show'a gider misin?" sorusuna, "Baş tacı. Bize emeği çoktur. Saygımız, sevgimiz sonsuz ama beni çağırırsa gitmem. Belki çağırdı, ben gitmedim" yanıtını veren Mahmut Tuncer kafaları karıştırmıştı.

'ÇOK KIRILDIM'

'İbo Show'u bazen izlediğini dile getiren Mahmut Tuncer, “Fazla seyretmiyorum çünkü maçlar başlıyor. Evde de seyrediyorlar. Küs olsak da severiz. Ama biz şu anda görüşmüyoruz” şeklinde konuşmuştu. Programın sunucusu Seren Serengil'in “Görüşürsünüz” demesi üzerine "Yok yok görüşmeyiz" karşılığını vermişti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap