SON DAKİKA



Haber > Magazin > İkinci kez evleniyor

İkinci kez evleniyor

22 Haziran 2021 Salı - 09:32




Ünlü tiyatrocu Altan Erbulak'ın oyuncu kızı Sevinç Erbulak, uzun süredir birlikte olduğu Tarık Volkan Cengen ile ikinci kez nikah masasına oturmaya hazırlanıyor.





atv ekranlarında yıllar önce yayınlandığında bir kuşağın efsanesi haline gelen Süper Baba ve Baba Evi dizilerindeki oyunculuğu ile hafızalarda kalan Sevinç Erbulak ikinci kez dünyaevine girmeye hazırlanıyor.

Dizi ve tiyatro oyuncusu Sevinç Erbulak, uzun süredir birlikte olduğu Tarık Volkan Cengen ile evlilik kararı aldı. Çift, akşam saatlerinde Beylerbeyi'nde bir otelde kıyılacak nikah ile hayatını birleştirecek.

"ÇOK HEYECANLIYIZ"

Nikah öncesi konuşan Erbulak, "Çok heyecanlıyız. Umarım tüm güzellikler bizimle olur" dedi.

Çiftin nikahına pandemi kuralları gereğince sınırlı sayıda davetli katılacak.

SEVİNÇ ERBULAK KİMDİR?

20 Ekim 1975'te İstanbul'da doğan Sevinç Erbulak'ın annesi Füsun Erbulak, babası Altan Erbulak ve ablası da Ayşe Erbulak'tır. Oyuncu Dağhan Külegeç, ise Ayşe ablasının çocuğudur. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Klasik Bale Bölümü'nün arkasından, Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümü'nü bitiren Sevinç Erbulak, İstanbul Şehir Tiyatroları oyuncusudur. 'Kuzenlerim', 'Süper Baba' ve 'Baba Evi' gibi unutulmaz dizilerde rol almıştır.


2013'te 17. Afife Tiyatro Ödülleri jüri heyetinde yer alan Sevinç Erbulak, 2014'te yeğeni Dağhan Külegeç, ablası Ayşe Erbulak ve Özden Özgürdal ile beraber 'Erbulak Oyunculuk ve Yazarlık Evi' adındaki Tiyatro ve Sahne Sanatları Eğitimi veren bir okul açtı.

2005'te Avukat Dalin Midyat ile evlenen Sevinç Erbulak, 2006 yılında kızı Zeynep Kavin Midyat'ı kucağına aldı. Erbulak, 2009 yılında Dalin Midyat'tan boşandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap