SON DAKİKA



Haber > Magazin > İkimizin Sırrı 8.bölüm fragman! İkimizin Sırrı 7.bölüm izle

İkimizin Sırrı 8.bölüm fragman! İkimizin Sırrı 7.bölüm izle

19 Eylül 2021 Pazar - 16:47




İkimizin Sırrı 8.bölüm fragmanı yayınlandı. İkimizin Sırrı yeni bölümde; Alp annesiyle ilgili bütün gerçekleri öğreniyor. Diğer yandan herkes Seylan’ı gazetecilere ifşa edenin kim olduğunu merak ederken bazı yüzleşmeler yaşanacak ve işler gerginleşecek.





İkimizin Sırrı 7.bölüm ile 19 Eylül Pazar akşamı ATV ekranlarına gelecek. Dizinin yeni bölümüne "Ben Alp Karahun'un eşiyim!" itirafı damgasını vuracak. Alp ve Neva yeni bölümde birbirlerine daha çok bağlanacak olup bazı yüzleşmelerin yaşanması ise onlara zor gelecek. Bu başlık altından; İkimizin Sırrı yeni bölüm fragmanı ve özetine ulaşabilirsiniz.

İKİMİZİN SIRRI YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK? (7.BÖLÜM)

Annesiyle ilgili gerçekleri öğrenen Alp tüm ailesiyle tek tek yüzleşmeye karar verir. Diğer yandan herkes Seylan'ı gazetecilere ifşa edenin kim olduğunu merak etmektedir. Dost ile düşman birbirine karışınca olaylar gittikçe içinden çıkılmaz bir hal alır. Bütün bu karmaşa ise Alp ve Neva'nın gittikçe birbirine bağlanmasına neden olacaktır.

İKİMİZİN SIRRI YENİ BÖLÜM İZLE

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap