SON DAKİKA



Haber > Magazin > İdo Tatlıses: Allah bizi ayırmasın

İdo Tatlıses: Allah bizi ayırmasın

08 Ekim 2022 Cumartesi - 11:57




İbrahim Tatlıses’in Derya Tuna’dan olan oğlu İdo 3 yıllık sevgilisi Yasemin Şefkatli ile 2021’de nikah masasına oturmuştu. Dün evliliklerinin birinci yıldönümüydü. Kutlama için Paris’e gittiler. İdo, sosyal medyadan eşi Yasemin'e böyle seslendi...





İdo Tatlıses, Yasemin Şefkatli ile birinci evlilik yıl dönümünü kutladı. İkili, evlilik yıl dönümleri için Paris'e uçtu. Atakan- Serap Arslan da çifte eşlik etti.
İdo eşiyle fotoğrafını paylaşıp fotoğrafın altına, "Eveeet bizim tam 1 yılımız doldu evliliğimizde. Allah bizi ayırmasın Kraliçem. Valla su gibi geçiyor seninle günler. Unutmadan Kandiliniz Mübarek olsun" ifadelerini kullandı.
Derya Tuna ise kendi paylaşımının altına, "1 yıl oldu. Huzurla, sağlıkla, mutlulukla nice yıldönümleriniz olsun. Sizi çok seviyorum canlarım" notunu ekledi.
Ünlü şarkıcının yaptığı duygusal paylaşımı oldukça ilgi gördü. "Allah mesut etsin bir ömür boyu mutluluklar" yorumları yağdı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap