SON DAKİKA



Haber > Magazin > İçimde kin kalmadı

İçimde kin kalmadı

21 Temmuz 2021 Çarşamba - 11:53




Demet Şener’den iki çocuğunun babası İbrahim Kutluay’a katıldığı bir davette görmede bulundu. Şener, İbrahim Kutluay'a ne dedi, eski eşine hala kızgın mı?





Önceki gün Kayseri'deki bir mekanın açılışında objektiflere yansıyan Demet Şener, 2018 yılında boşandığı eski eşi İbrahim Kutluay hakkında konuştu.

Kutluay'a dair içinde kin kalmadığını söyleyen Şener, "Bu duygudan uzaklaşmak için çok mücadele verdim, çok uğraştım. 'Affettim' diyemesem de kızgınlığımı yendim." dedi

Demet Şener, Ebru Destan ve Gizem Özdilli’nin aralarında bulunduğu ünlü isimler, Kayseri'deki bir mekanın açılışında buluştu.

Gazetecilere röportaj verdikleri esnada eski eşlerden konu açılınca Ebru Destan'ın, "Benimki sorunluydu, bitti, gitti.” demesi üzerine, "Birincisi!" diyerek of çeken Demet Şener, "Ebru, 'benimkisi sorunluydu' diyor. Sanki benimkisi değildi." şeklinde konuştu.



"İÇİMDE HİÇ KİN KALMADI"


"İçinizde İbrahim Bey'e dair bir kin kaldı mı?" sorusuna da yanıt veren Şener, şu ifadeleri kullandı: İçimde hiç kin kalmadı. Bu duygudan uzaklaşmak için çok mücadele verdim, çok uğraştım. Hatta 'kin' demeyelim de 'kızgınlık' desek daha doğru olur. 'Affettim' diyemesem de kızgınlığımı yendim.

2005 yılında nikah masasına oturan manken Demet Şener ve eski milli basketbolcu İbrahim Kutluay, evliliklerini 2018'de sonlandırmıştı. Şener, Kutluay'ın kendisine 'ihanet' ettiğini söylemişti. Şener ve Kutluay'ın, İrem ve Ömer adında iki çocuğu bulunuyor.

Demet Şener, 2019 yılında da iş insanı Cenk Küpeli ile dünyaevine girmişti. Ancak ikili, geçtiğimiz ocak ayında boşanmıştı.İkinci evliliği hakkında da konuşan deneyimli Manken Demet Şener, Cenk Küpeli ile "Çocuk istemediği için ayrıldılar" yönündeki iddialar da net şekilde cevap verdi, "Kesinlikle öyle bir şey yok" dedi. 




Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap