SON DAKİKA



Haber > Magazin > İbrahim Tatlıses isyan etti

İbrahim Tatlıses isyan etti

31 Temmuz 2015 Cuma - 12:56




Instagram hesabından çözüm sürecine isyan eden Tatlıses, "Barış gelene kadar, düşmanlarımızı sevindirmeyelim." diyerek çağrıda bulundu.





Çözüm sürecinin geldiği son duruma tepki gösteren İbrahim Tatlıses, Instagram hesabından fotoğraf paylaşarak altına uzun bir yazı yazdı.

"BU RESME BAKAN MERHAMETE GELİR"

Instagram hesabından Türkiye'nin son dönem yaşadıkları ve çözüm sürecine dair açıklamalarda bulunan ünlü sanatçı, dönemin başbakanı Recep Tayyip Erdoğan, Şivan Perwer ve kendisinin Diyarbakır'da aynı sahnede yer aldığı fotoğraf karesini paylaşarak, "Hele bu resme iyi bakın; yüzümüzde güller açıyor. Bu resme bakan merhamete gelir be! Şimdi soruyorum biz Diyarbakır'a niçin geldik; süreci çözelim; barışa gayret edelim diye! Şiwan yasaklıydı, gelmezdi ama adam her şeyi göze alarak Irak'tan kalktı geldi!"

"BARIŞTAN BAŞKA NE BİRLEŞTİREBİLİR"

"Benim durumumu zaten biliyorsunuz. Kalabalığa rahatsızlığımdan dolayı, her yanım kasım kasım kasılıyor. Ben de hiç bir şeyi gözetmeden kalkıp geldim. İnanıyorum ki cumhurbaşkanımız barışı yürekten istediği için bizleri Diyarbakır'da topladı! Sayın Barzani de Irak'tan gelmedi mi? Eee sonuç sıfır, elde var sıfır. Tekrar bizleri çözüm süreci ve barıştan başka ne birleştirebilir?"


"ŞEHİTLER ÖLÜYOR"

"Benim bildiğim barışa giden yolun üstünde hiçbir şey olmamalı ama yine kan yine ölüm, yine 'şehitler ölmez vatan bölünmez!!! Gelin dostlarımızı güldürelim düşmanlarımızı da sevindirmeyelim, kendimize güldürmeyelim. Ta ki barış gelene kadar, ey efendiler...!" ifadelerini kullandı.Tatlıses'in açıklamasında 'cumhurbaşkanımız' ifadesinin 'başkanımız' kısmının büyük harflerle yazıldığı görüldü.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap