SON DAKİKA



Haber > Magazin > İbrahim Tatlıses isyan etti

İbrahim Tatlıses isyan etti

14 Temmuz 2023 Cuma - 11:53




Türkücü İbrahim Tatlıses, rol aldığı dizi ve filmlerle küçük yaşta şöhreti yakalayan oyuncu Beren Gökyıldız'ın (13) kebaba çok düşkün olduğunu belirtip, kilo vermesi yönünde uyarıda bulunduğu için tepkilerin odağında yer alıyor. Sunucu Serap Paköz'ün "Tatlıses bu ülkede şiddetin ağababasıdır" şeklinde ağır sözlerle hedef aldığı İbo'dan ilk açıklama geldi.





İbrahim Tatlıses, geçtiğimiz günlerde gündüz kuşağı dizisi 'Yeşil Vadi'nin Kızı’nda 'Melissa' karakterine hayat veren Beren Gökyıldız ile ilgili düşüncelerini sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

"KİLO VERİNCE YANAKLARININ ŞİŞİ İNECEK"

Ünlü türkücü, başrol oyuncusu Gökyıldız'a 5-6 kilo vermesi gerektiği tavsiyesinde bulunmuştu.

Yeşil Vadi'nin Kızı'nın 5-6 kilo vermesi gerek. Kiloyu verdiği zaman yanaklarının şişi de inecek. Ben güzel kızımızı Ankara'da profesörün kebap salonunda görmüştüm kebaba düşkünlüğü sürmez inşallah. Abisini dinlerse sevinirim iyi çalışmalar kızım seni izliyorum.

"BAHSİ GEÇEN KEBAPÇI"


Beren Gökyıldız ise yıllar önce çekilen fotoğraf ile Tatlıses'e cevap vermişti. Dört yaşında Tatlıses ile karşılaştığı kebapçıdan bir kare yayınlayan çocuk oyuncu, "Bahsi geçen kebapçı" mesajını yazmıştı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap