SON DAKİKA



Haber > Magazin > Hülya Avşar'a gönderme

Hülya Avşar'a gönderme

24 Ocak 2016 Pazar - 14:40




Selen Görgüzel'in ilk evliliğinden olan kızının doğum günü için iki farklı mekanda kutlama organize eden Hamdi Alkan, Hülya Avşar'a gönderme yaptı.





Hamdi Alkan ve Selen Görgüzel çifti, kızları İlknaz'ın doğum gününü Bebek'teki bir mekanda kutladı. Selen Görgüzel'in ilk evliliğinden olan kızı İlknaz için Hamdi Alkan, iki ayrı mekanda kutlama organize etti. Kutlama sonrası Bebek'te habercilerle karşılaşan Hamdi Alkan ve Selen Görgüzel çifti, soruları yanıtladı.Konu doğum günü olunca ikiliye, geçtiğimiz günlerde 18 yaşına giren Zehra'ya annesi Hülya Avşar'ın aldığı iddia edilen 400 bin TL değerindeki Range Rover marka Jeep hatırlatıldı. Etrafa bakarak ticari taksileri gösteren Hamdi Alkan, daha sonra "Cip değil ama cips aldık" diyerek espriyi patlattı.

“KENDİSİ ÇALIŞSIN ALSIN”

Söze giren Selen Görgüzel ise "Kendisi çalışsın alsın. Daha genç, yolun başında. Para kazanmanın, emek vermenin ne demek olduğunu öğrensin." diye konuştu. Son dönemde verdiği kilolarla dikkat çeken Hamdi Alkan, kilo vermeye devam ettiğini ve formunu korumaya çalıştığını söyledi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap