SON DAKİKA



Haber > Magazin > Hülya Avşar: Hafif kırışmış kadın çok cazibeli

Hülya Avşar: Hafif kırışmış kadın çok cazibeli

08 Mart 2022 Salı - 10:50




Hülya Avşar, önceki gün Belgrad Ormanı'nda yürüyüşe çıktı. Muhabirlerle sohbet ederken eskiden güzel olmanın önemli olduğunu vurgulayarak dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Avşar, "Hafif kırışmış kadın çok cazibeli" dedi.





Belgrad Ormanında yürüyüş yaparken objektiflere takılan Hülya Avşar, adının aşk dedikodularına karıştığı iş insanı Cemal Güzelce’yle alakalı iddialara, "O konularla alakalı söylenecek hiçbir şey yok. Daha ne söyleyeyim, konuşmam" dedi. 

Albüm için stüdyoya gireceğini söyleyen Avşar, "Yarın stüdyoya gireceğim, bir single çıkarıyorum. Çok severek okuyacağım bir şarkı. Yeni bir şarkı olacak. Bir aranjörün şarkısı, eşiyle birlikte yapmışlar. Ben hemen kaptım."

"En geç birkaç aya çıkar. Yarın şarkıyı okuyabilirsem, girip okumadan çıkmak var bir de... Havanda olmuyorsun bir şey olmuyor, yarın okursam en fazla bir aya çıkar. Hareketli bir şarkı değil, orta karar diyelim."

"Beş altı aydır şarkı arayışı içerisindeyim zaten, bir türlü içime sinmiyordu, bu sindi. Bu şarkıyı çok sevdim" dedi.

Sinema filmi projesi olduğunu söyleyen Avşar, "Sinema filmimiz yurt dışıyla ortak olduğu için onun henüz teknik şeyleri bitmedi, devam ediyor. Onun dışında başka bir şey yok" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap