SON DAKİKA



Haber > Magazin > Hırsızlık şebekesinin ilginç yöntemi!

Hırsızlık şebekesinin ilginç yöntemi!

19 Mayıs 2015 Salı - 15:11




İstanbul Başakşehir'de hırsızlar bankadan çıkan adamı soydular. Bankadan çıkan muhasebeciyi takip eden soyguncular akıllara durgunluk veren yöntemle p





Parayı çekti. Bankadan çıktı. Otomobilinin lastiği patlatıldı. Parası çalındı. Akıllara durgunluk veren soygun İstanbul Başakşehir’de gerçekleşti. Muhasebeci Ö.O bankadan 30 bin lira çekti. Şubeden çıktı. Onun para çektiğini gören şüpheli de takibe başladı. Muhasebeci otomobiline bindi. Şebeke üyeleri muhasebeciyi adım adım takip ediyordu. Akıl almaz plan işliyordu. Şüpheliler para çeken muhasebecinin otomobil lastiğini patlatmıştı. Bir sürücü muhasebeciyi lastik konusunda uyardı. O da otomobilini kenara çekti. Muhasebeci lastik ile uğraşırken bir kişi geldi. Otomobilin diğer tarafından kapıyı açtı. Para dolu çantayı aldı. Görüntüleri izleyen polis 7 kişilik şebekenin kimliklerini tespit etti. Kolombiya uyruklu hırsızlık çetesi üyelerinden Robert J..B.G. ile Dieogo A.F.L. tutuklandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap