SON DAKİKA



Haber > Magazin > Hollywood yıldızı Türkiye'de

Hollywood yıldızı Türkiye'de

18 Temmuz 2015 Cumartesi - 12:46




Türkiye’ye gelen ve yemek yerken görüntülenen Hollywood yıldızı gece sonunda adeta servet ödedi.





Ünlü yıldız Til Schweiger Türkiye'ye geldi. Film projesi için Türkiye’ye gelen ünlü Hollywood yıldızı Til Schweiger, Arnavutköy’de arkadaşlarıyla yemek yerken görüntülendi. Oyuncu, gecenin sonunda 3 bin TL hesap ödedi. ‘Soysuzlar Çetesi’, ‘Kral Arthur’ ve ‘Lara Croft Tomb Raider’ gibi dünyaca ünlü birçok filmde rol alan 51 yaşındaki Alman oyuncu Til Schweiger, önceki akşam arkadaşlarıyla Arnavutköy Hakan Balık’ta yemek yedi. Yedi saat süren yemekte 4 kilo kalkan balığı, 3 kilo et, iki şarap ve iki adet 100 ml rakı içildi. Oyuncu gecenin sonunda 3 bin TL hesap ödedi.  

İstanbul’un harika bir yer olduğunu söyleyen Schweiger, “Bir film projesi için buradayım. Sıcak ve sevgi dolu bir ülke. Türk insanını asla unutmayacağım” dedi. Oyuncu, çıkışta başından gül yaprakları döken çiçekçiye ‘Benimle evlenir misin?’ diyerek herkesi güldürdü ve hayranlarıyla fotoğraf çektirdi. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap