SON DAKİKA



Haber > Magazin > Hintli güzel dekoltesiyle ödül törenine damga vurdu

Hintli güzel dekoltesiyle ödül törenine damga vurdu

12 Nisan 2021 Pazartesi - 13:58




İngiliz Film ve Televizyon Sanatları Akademisi (BAFTA) Ödül Töreni'nin 74'üncüsü Londra'daki Royal Albert Hall'da gerçekleşti. Ödül töreninde en dikkat çeken isimlerden biri de Hintli oyuncu ve şarkıcı Priyanka Chopra oldu.





İngiliz Sinema ve Televizyon Sanatları Akademisi (BAFTA) tarafından dağıtılan 74. BAFTA Ödülleri Londra'da bulunan Royal Albert Hall'da sahiplerini buldu. Pandemi kurallarına uygun olarak gerçekleştirilen ödül törenine tüm adaylar çevrimiçi katılırken, sunucular ve ödülleri takdim edecek isimler kırmızı halıda yürüdü. BAFTA Ödülleri'nde her sene yer alan Prens William ile Kate Middleton, Prens Philip'in vefatı nedeniyle törene katılamadı.

Hintli oyuncu ve şarkıcı Priyanka Chopra sunucu olarak oradaydı ve yapımcılığını üstlendiği White Tiger, dün geceki törende yedi ödüle aday gösterildi. Hintli güzel dekoltesiyle kırmızı halıya damga vurdu.

Güzel isim kırmızı halıda Pertegaz imzalı beyaz pantolonlu, pembe çiçekli açık bir ceket, mavi püskül kolye ve siyah topuklu ayakkabılarla boy gösterdi. Kocası Nick Jonas, siyah bir smokin içinde ona eşlik etti.

Chopra'nın ikinci kıyafet tercihi de dekolteli oldu. Yıldız isim, törende ortasında çok renkli bir kelebek bulunan siyah dekolteli bir elbiseye geçti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap