SON DAKİKA



Haber > Magazin > Hiç uğraşma uşağum bu gölden balık çıkmaz

Hiç uğraşma uşağum bu gölden balık çıkmaz

10 Kasım 2015 Salı - 08:52




Volkan Konak, Cerrahpaşa adlı şarkısı ile ilgili ileri sürülen iddiaları cevapladı. Şarkının kendisine ait olduğunu savunan Konak, "Boş atıp dolu tutm





Trabzon’un yetiştirdiği önemli sanatçılardan Volkan Konak, Cerrahpaşa adlı şarkısı ile ilgili ileri sürülen iddialara, “Hiç uğraşma uşağum, bu gölden balık çıkmaz” sözleriyle son noktayı koydu. Konak, yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi: “13 yıl önce Maranda albümünde seslendirdiğim Cerrahpaşa şarkımız bizden önce Türkiye Cumhuriyeti’nde hiç kimse tarafından okunmamış olup bundan sonra da bizden başka hiç kimse tarafından okunamayacaktır. Zira tüm yasal hakları ( MESAM, noter ve Kültür Bakanlığı kayıtları) tarafımıza aittir. Herhangi başkasına ait bir kayıt olsaydı (CD, kaset, plak, noter vs.) yasa gereği MESAM ve Kültür Bakanlığının bu eseri bizim adımıza kayıt yapması mümkün değildi. Zaten böyle bir kayıt olsaydı değil 13 yıl beklemek, 13 dakikada ibra edilip kayıtlar aleyhimize değiştirilebilirdi. Bunu anlayamamak için ya aptal olmak lazım ya karanlık gibi kör olmak lazım ya da art niyetli olmak lazım (sözüm size değil, sözüm meclisten dışarısınadır). Dolayısıyla, boş atıp dolu tutma çabalarına aldırış bile etmeden tebessüm etmeye devam edin. Yani bu eseri bizden başka hiçbir cd ve kasetten duymanız mümkün değil ve mümkün olmayacaktır. Ailemizin kararı olarak bu eseri albümlerinde okumak isteyenlere de ‘bu şarkının maddi değeri bizim için yok ama manevi değeri vardır’ diyerek izin verilmemiştir. Sevgili dostlar, dolu dizgin giden Avrupa turnemiz gereği şimdilik uzak diyarlardan bu kadar. İleriki günlerde daha detaylı görüşmek üzere deyip her zaman söylediğimiz sloganamız ile bitiriyorum: Hiç uğraşma uşağum, bu gölden balık çıkmaz.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap