SON DAKİKA



Haber > Magazin > Her şeyi çiğ yiyebiliyorum

Her şeyi çiğ yiyebiliyorum

08 Temmuz 2020 Çarşamba - 15:36




Genç oyuncu İlay Erkök, hayranlarını şaşırtan bir açıklamaya imza attı. Erkök, yemek zevkinden bahsederken, "Her şeyi çiğ yiyebiliyorum" dedi.





İlay Erkök, YouTube kanalı "Bi' Başka"dan İrem Erbaş'a dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
Rol aldığı yapımın çekimlerinin ağustos ayında başlayacağını belirten genç oyuncu, dizideki karakteriyle hiç ilgisinin olmadığını, hatta sokakta yürürken kendisini tanıyamadıklarını söyledi. 26 yaşındaki oyuncu, "Bir adaya düşsen yanına alacağın 3 yemek ne olurdu?" sorusuna öyle yanıt verdi:
Aslında benim yemeğe ihtiyacım yok. Her şeyi çiğ yiyebiliyorum. Oradaki çiğ balığı, deniz canlılarını yiyebilirim. Ama almak istediğim şeylerden biri herhalde meyveler olur, meyve çok seviyorum. Özellikle kırmızı meyveler, karpuz çok severim. Mantı isterdim, yoğurtlu sarımsaklı. Suşi isterdim bir de.
İlay'ın bugüne kadar hiç kimsenin duymadığı, takipçilerini şaşırtacak nesi var?
Her şeyi çiğ yiyorum; çiğ balık yiyorum, çiğ et yiyorum. Bu bildiğin suşi değil. Balıkçıda çalıştım. Denizden balığı çıkarıp, kafasını koparıp, temizleyip üç dakikada yerim.
Çocukken kasap olmak istiyordum. Kasap reyonunda aşk yaşardım. Kasaptan et ya da kıyma aldığımda büyük bir parça ağzıma atarım. Hamuru da çiğ seviyorum. O yüzden çok masraflı değilim.
Doğal güzelliğiyle dikkat çeken İlay Erkök, estetiğinin olmadığını söyledi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap