SON DAKİKA



Haber > Magazin > Hepimiz hata yapabiliriz; ben evlendim

Hepimiz hata yapabiliriz; ben evlendim

21 Ağustos 2021 Cumartesi - 11:29




5 yıl evli kaldığı Chloe Loughnan hakkında sürekli öfke kusan Serdar Ortaç, yine rahat durmadı. Her seferinde evlendiğine pişmen olduğunu dile getiren Ortaç, "Nafaka verdiğim için pişmanım" sözleriyle dikkat çekti.





Serdar Ortaç, önceki gün Bodrum Türkbükü’nde bir mekanda hayranlarıyla bir araya geldi. Ünlü popçu, yeni ve eski şarkılarını seslendirdi.

Milliyet'ten Umut Ünver'in haberine göre; 51 yaşındaki şarkıcı, “Hepimiz hata yapabiliriz; ben evlenmekle hata yaptım, şimdi ise evde kaldım. Bu saatten sonrada evlenmeye niyetim yok” dedi.

2014 yılında dünyaevine giren Serdar Ortaç ile Chlole Loughnan, 2019'da boşanmıştı. 51 yaşındaki popçu, 22 yaş küçük İrlandalı modele 1 milyon TL tazminatı 24 ay taksitle ödemeyi kabul ettiği haberleri basına yansımıştı.

Serdar Ortaç, nafaka ödemesinde yaşanan sorunlar nedeniyle kendisine dava açan eski eşi hakkında, "Şeytan görsün yüzünü! Ondan çocuk sahibi olmadığım için kısmetliymişim" açıklamasını yapmıştı.

Ortaç'ın bu açıklamalarının ardından Chloe Loughnan’a sosyal medyada tepki gelmişti. Kötü yorumlar karşısında sessizliğini bozan güzel manken suçlamalara cevap vermişti.


İrlandalı model, "Sabırlı olmaya gayret ettim. İnsanlar benim hakkımda yalan söylerken, sessiz ve saygılı kaldım. Ama unutmayın, her hikayenin iki yüzü vardır ve benim tarafımı bilseydiniz, yazdığınız nefret dolu yorumlardan utanırdınız. Allah her şeyi görür" mesajını paylaşmıştı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap