SON DAKİKA


Foto Galeri > Hemen sil bunu

Hemen sil bunu

27 Eylül 2020 Pazar - 11:50

Keeping Up with the Kardashians programıyla tanınan ve yaptıkları her hareketle olay olan Kardashian-Jenner ailesi yine çok konuşuldu.

1 / 9 Hemen sil bunu

Kim Kardashian, kendisinin ve tüm aile üyelerinin üne kavuşmasını, hatta fenomene dönüşüp dünyanın en zenginleri arasına girmesini sağlayan, Jenner ve Kardashian ailelerinin günlük yaşantısını konu edinen Keeping Up with the Kardashians adlı reality show programının 14 yılın ardından sona erdiğini duyurmuştu.

2 / 9 Hemen sil bunu

Sevenlerini bu haberle üzen Kim geçtiğimiz gün sosyal medyadan bir fotoğraf paylaştı. Yaptıkları estetiklerle ve değişimleriyle dikkat çeken kardeşlerin eski halini Kim bir kez daha açığa çıkardı.

3 / 9 Hemen sil bunu

Estetiksiz oldukları bu fotoğrafa Kylie Jenner, "Hemen sil bunu" diye yorum yaptı. Kim'in bu fotoğrafta oldukça bakımlı olması diğer kardeşleri gölgede bıraktığı için Kylie'nin böyle bir yorumda bulunduğu ileri sürüldü.

4 / 9 Hemen sil bunu

Neredeyse bütün hayatları kameralar önünde olan Kardashian-Jenner kardeşlerin zaman zaman yaşadıkları polemikler de gözlerden kaçmıyor.

5 / 9 Hemen sil bunu

İki yıl üst üste 'Dünyanın en genç milyarderi' unvanına layık görülen Kylie Jenner'ın hesaplarda oynama yaptığı ortaya çıkmış, gerçek servetinin ise 1 milyar dolar değil 700 milyon dolar olduğu öğrenilmişti. Ailenin tek milyarderi de böylelikle unvanını kaybetmişti.

6 / 9 Hemen sil bunu

Geçtiğimiz aylarda Kim Kardashian, KKW Beauty adlı kozmetik şirketindeki yüzde 20'lik hissesini Coty şirketine sattı. 200 milyon dolarlık satış işlemiyle, Kardashian'ın markasının değeri 1 milyar doları buldu.

7 / 9 Hemen sil bunu

Böylelikle Kylie'den sonra tek milyarder Kim Kardashian oldu. Fakat sosyal medyada öyle iddialar ortaya atıldı ki, herkesi şaşırttı. Kylie'nin elinden milyarder unvanının alınmasının üstünden kısa bir zaman geçtikten sonra Kim'in milyarder statüsüne kavuşması kafaları karıştırdı.

8 / 9 Hemen sil bunu

Bazı kullanıcılar, Forbes'ın bilgileri Kardashian'dan elde ettiğini, böylelikle Kardashian'ın tüm gücü tamamen eline aldığı söylendi. Hatta kimi sosyal medya kullanıcısı "Amacına ulaştı, kardeşini tahtından etti" dedi.





VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap