SON DAKİKA



Haber > Magazin > Helin Avşar: Evime gelip beni gözetliyordu!

Helin Avşar: Evime gelip beni gözetliyordu!

16 Haziran 2020 Salı - 12:26




Hülya Avşar'ın kardeşi Helin Avşar’ı evine kadar gidip tehdit eden sapık hayranı, psikolojik rahatsızlığı olması nedeniyle serbest bırakıldı. Avşar “O raporlu bir deli, çok korkuyorum” diyerek isyan etti.





Günaydın'dan Günaydın'dan Özlem Avcı'nın haberine göre; Helin Avşar'ın sapık korkusu devam ediyor. Avşar'ı evine kadar takip eden Ömer Akbaba'nın dört ay süreyle Helin Avşar'a yaklaşmamasına karar verilmiş, savcılık ise Akbaba'ya tehdit ve kişilerin huzurunu bozma suçundan 3 yıla kadar hapis istemiyle dava açmıştı.  

'KAFADA SENARYOLAR ÜRETİYOR'  

Mahkemeye sunulan belgelerde psikolojik rahatsızlığı bulunduğunun belirtilmesiyle tedavi altına alınan Akbaba, serbest bırakıldı. Bu karara isyan eden Helin Avşar, "Bu adamı serbest bıraktılar... O bir raporlu deli, çok korkuyorum. Evime gelip beni gözetliyordu. Kafasında senaryolar üreten hasta bir insan. Bu arada evimi gözetlemekle kalmadı, kapıya gelip beni sordu. İki kez ihtar aldığı halde gözetlemeye devam etti. Ve şimdi serbest" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap