SON DAKİKA



Haber > Magazin > Hayırlı defile

Hayırlı defile

10 Şubat 2017 Cuma - 10:40




Yazar Aşkım Kapışmak ile Moda Tasarımcısı Dilek Hanif Türk Kızılayı için bir araya geldi. Türk Kızılayı İstanbul Şubesi için düzenlenecek defileye Den





Yazar Aşkım Kapışmak ile Moda Tasarımcısı Dilek Hanif Türk Kızılayı için buluştu. İki ünlü isim, Türk Kızılayı İstanbul Şubesi için, geliri okul öncesi eğitime destek için kullanılmak üzere 18 Şubat'ta Dilek Hanif’in özel tasarımlarından oluşan bir yardım defilesi yapacaklarını düzenledikleri toplantıyla açıkladılar. Geceye özel hazırlanan kıyafetlerin açık artırma ile satılacağı bildirilirken, Hastane Derindere sponsorluğunda yapılacak yardım gecesinin basın toplantısına Türk Kızılayı İstanbul Şube Başkanı İlhami Yıldırım, Türk Kızılayı İstanbul Şube Başkan Vekili Büşra Köylübay, Hastane Derindere Yönetim Kurulu Başkan Vekili Gülçin Derindere, Moda Tasarımcısı Dilek Hanif, Davranış Bilimleri Uzmanı ve Yazar Aşkım Kapışmak, ünlü manken Deniz Akkaya ve Koreograf Uğurkan Erez katıldı. Koreografisini Uğurkan Erez’in üstlendiği defilede Çağla Şikel baş manken olarak podyuma çıkacağı belirtildi.

ÇOK CİDDİ SÜREÇ

Yardım projesine destek veren ünlü manken Deniz Akkaya ise “Dünya çok ciddi bir süreçten geçiyor ve bu süreçte vicdan ve merhamet artık rafa kalkmış gibi gözüküyor” diyerek yardımlaşmanın önemine dikkat çekti. Akkaya, “Bu duyguları yeniden yaşatabilecek en önemli değerimizdir Türk Kızılayı ama bu adresinde sadece kan merkezi gibi algılanmasını da kırmak istiyoruz. Burası sadece kan verilen bir merkez değil aslında yardımlaşmanın en önemli adresi. O anlamda benden bu talep edildiği sürece her zaman Türk Kızılayı’nın yanında olacağım. Çalışmaya devam edeceğim. Bu özel geceyi birlikte sunacağız” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap