SON DAKİKA



Haber > Magazin > Hayranlarının jestine yanıt verdi!

Hayranlarının jestine yanıt verdi!

31 Ocak 2021 Pazar - 10:44




Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu geçtiğimiz aylarda bebekleri Lalin'i kucaklarına alarak büyük mutluluk yaşamıştı. İmirzalıoğlu sevenlerinin anlamlı jestiyle ilgili konuştu.





2016 yılında oyuncu Sinem Kobal ile nikah masasına oturan Kenan İmirzalıoğlu, geçtiğimiz kasım ayında ilk bebeği Lalin'i kucağına aldı. Baba olduktan sonra hayatındaki değişimle ilgili İmirzalıoğlu geçtiğimiz günlerde anlatmıştı. 
Çocuktan sonra empati yeteneğinin arttığını söyleyen Kenan İmirzalıoğlu, "Bu duyguyu yaşamayana anlatmak zor. Kızıma en çok edebi öğretmek istiyorum. İnşallah edepli ve vicdanlı olur." demişti. 
46 yaşındaki Kenan İmirzalıoğlu Etiler'de bir kuaförden çıkarken objektiflere yakalandı. İmirzalıoğlu hayranlarının jestiyle ilgili konuştu.

Hayranları İmirzalıoğlu ve Kobal'ın 2020 Ekim ayında kucaklarına aldığı kızları Lalin için, Türkiye'nin dört bir yanındaki ormanlara fidan bağışında bulundu. 
Geleceğe Nefes Projesi etkinliğine katılan sevenleri Lalin adına, Ankara Çamlıdere ve Rize Çamlıhemşin'e fidan diktirdiler.

Kenan İmirzalıoğlu geçtiğiniz gün Etiler’de objektiflere takıldı. Ünlü oyuncu hayranlarının bu jestine, “Daha ayakları yere basmadan onun için fidanlar dikilmesi bizim için çok güzel bir şey. Memleketin yeşermesine ailece katkıda bulunmak hakikaten çok keyifli” açıklamasında bulundu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap